tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart


Jag stör mig såhäääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket x10 på att mitt nedladdningsprogram inte funkar. Så jag kan inte ladda ner mina nya favoritlåtar. Det kallar jag sorgligt. (& lite i-landsproblem)

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen


if you really want more, scream it out louder

Mamma har precis hittat Usher. Det är så gulligt, hon är helt kär i DJ got us falling in love. Och jag förstår henne, jag tycker den är fruktansvärt uttjatad nu (kan vara för att vi har den med i vårt gig) men när jag hittade den var det kärlek vid första ögonkastet (ehm, tonen?). Försöker få henne att lyssna på More istället, men de funkar inte så bra.

Btw, Usher...Jag & Estelle zappade runt på TV'n i lördags kväll och då hamnade vi i början av en film där just Usher hade huvudrollen. Filmen SÖG, alltså den var riktigt dålig. Det skrek B-film om den. Men Usher är snygg, så vi tittade på nästan hela endå. Hehehe (a)


we just wanna make the world dance

Jag har haft Price Tag på huvudet hela dagen, eller iallafall sen Sofia sjöng den första gången idag. Iallafall, snart ska jag iväg och dansa. Klockan är snart åtta och det är fortfarande ljust ute. AMAZING!


KINSEY JUMPSUIT


ja, jag har blivit lite beroende av jumpsuits.
denna från bikbok är riktigt fin! finns i blå också. 149 :-


studiedag

Studiedagar är det bästa som finns! Rätt skönt att det var en tisdag endå, fast jag var lite skeptisk från början. Tisdagar råkar nämligen vara min värsta skoldag, men idag fick jag sova länge. Vid två kom Erica och vi stack ut och gick en lång runda. Sjukt skönt!

Igår var jag i Lund med mina söta kåmpisar och kollade på bio. I am number four. Äntligen!!! Filmen var faktiskt riktigt bra, jag som inte ens gillar Science Fiction! Helt klart värd att se iallafall. Vill man inte se den för storyn kan man ju alltid gå och se den för att Alex Pettyfer är med iallafall. Han är galet snygg!

marcus & jag igår på mc donalds (H)


frustrerad

Och ännu en kväll slutade sämre än sämst. Jag blir så frustrerad och jag kan fan inte gå och lägga mig frustrerad. Ska rota fram min iPod nu och försöka komma på bättre tankar. Sen kanske de funkar att sova, får ju sova en timme mindre också. Jäkla klocka.

kär i bilden, ni kommer att få se mer av den. var så säkra

flashbacks


florida februari tvåtusentio

FRESH BY MAKE UP STORE


ungefär i samband med att bilden togs slutade min kamera samarbeta med mig.
ännu en liten grej som fick följa med mig hem igår.
en (ett?) superfint blush från make up store.


flowerpower



Okej, bilderna blev helt fucked up, men jag ansträngde mig iallafall!
Kjolarna är nya och dom kommer från H&M, dom är helt underbara och jag kunde inte bestämma mig vilken av dem jag helst ville ha, så båda fick följa med mig hem. Linnet är från ZARA & är nytt det med, blev helt såld! Supersött. Jeansshortsen är dock från New York, kommer dock inte ihåg vad affären hette. Bilderna blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, skulle matchat den mörka kjolen med en annan tröja, men jag hittade inte den. Dessutom orkade jag inte leta fram skor eller accesoarer. Haha, jag försökte iallafall...

with my hands up high

När jag kommer hem tänkte jag visa er vad jag köpte igår när jag var i Malmö med mamma, med EGNA bilder och matchningar denna gången! :D Waow, Ellen ska anstränga sig!!!!! Får se om de kommer hända...

DUBBELBUBBELBABBELGUM

Härliga väder! Synd att det är söndag...Fast de gör inte så mycket för vi går bara i skolan en dag sen har vi studiedag. Hoppas på bra väder då! Annars har jag som vanligt lite söndagsångest. Sov hos Estelle inatt. Och jaaaa, vi var väl som vanligt, hyperspeedade. Vi åt hur mycket som helst, men jag hade min OnePiece på mig så inga sprängda klädesplagg iallafall.

Om typ en halvtimme ska jag ut med den jäkla reklamen, sitter och taggar med Backstreet Boys & Coca Cola i plastglas nu. Sista gången för..helst för alltid. MÅSTE SKAFFA MIG ETT JOBB!!!! Iallafall om jag ska fortsätta shoppa så mycket som jag gör...

bild i repris för den är så sööööööööt.


I DON'T NEED YOU TONIGHT


en låt jag inte riktigt fastnat för förrän
 nu, man blir så himla glad av den!


C R O S S

Linne brottarrygg cross
Än en gång kläder. Superkär i linnet från KanDee.
Dock är 269 :- lite mycket för ett linne för min del.

5 saker du antagligen inte visste om mig...

x Jag går nästan alltid med uppsatt hår och utan strumpor hemma
x Det jag är mest stolt över att ha åstadkommit är nog mina betyg, för dom kan jag 100% säkert veta att det är jag & bara jag som har jobbat ihop. Hårt arbete & slit lönar sig i längden!
x Jag är helt galen i Sour Patch Kids & Sour Patch Watermelons, som är ett godis från USA. Blir tokig på att det inte finns i Sverige. Importerade säkert 1 kg från New York.
x Jag har jättesvårt att ta åt mig om någon berömmer mig.
x Jag är beroende av handkräm.


let's build some bridges!


vet inte om jag har visat denna för er förr, men jag älskar texten & bilden är från åhus.
två timmar dans idag, fredag och allt. gick sjukt bra men var sjukt jobbigt! imorgon ska
jag och mamma till stan och sen ska jag hem till estellis och äta pizzaaaaaaaaaa!!! :DD


jag tror det kallas bloggtorka...eller skrivkramp.

Under flera dagar har jag flera gånger varit såååå nära på att klicka på "Ta bort" knappen. Den här bloggen börjar bli lite smått mycket patetisk...




even if I never cross your mind

Alla, eller ja, nästan alla runt omkring mig vet att jag tycker det är suuuuperfint att matcha söta sommarkläningar med kängor och boots. Jag tycker det är så sjukt fint och nu har jag hittat ett par boots i typ grå från Wildflower som jag dör för. Synd att man inte är miljonär.

549 :- Wildflower
Jag vet att min blogg handlar mest om kläder just nu, men jag är helt galen i vår- & försommar kläder. Jag lovar, det kommer lugna sig om ett tag ;)


tjugo - en bild på dina närmaste

Eftersom jag knappt själv vet vem jag räknar som mina närmaste, blir det tyvärr ingen bild heller.

as if a good thing ever could make up for all the pain

Jag tror att Robyns be mine är min favoritlåt alla kategorier.
Robyn inte min idol på något sätt, jag kan inte bestämma mig om jag gillar eller ogillar hennes röst. Men det är någonting med den låten, texten, melodin, den akustiska versionen som förövrigt är mycket bättre än den vanliga, som jag vet inte, jag bara dör, jag älskar den.


CP-bra version med Erik Hassle & Ellie Goulding

nu vill jag inte vara kvar här

VARENDA dag, jag menar det VARENDA dag är likadan. Jag har tröttnat, jag vill inte vara kvar i tråkiga lilla Lödde med min fruktanvärt tråkiga vardag. Det är alltid likadant.

Jag vaknar, går till skolan, kommer hem från skolan, äter, sticker och dansar, kommer hem från dansen, duschar, kollar facebook, spelar meningslösa mobilspel och sen sover. Däremellan bloggar jag om sjukt patetiska saker. ASHGDHSGDARJGSNDJSAHDSPOF jag är sååååååååååååhääääääääääääär trött på mitt liv.

JAG VILL TILL NEW YORK IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


.


nitton - en person som är snygg


BESTÄLLD


på väg hem till miiiiig. LYCKLIG_CHEY
på lördag ska jag & mamma till malmö
och leta kläder jag inte vågade beställa
eftersom jag är osäker på storlekar.
HAPPYYFAACE!!!! :D


it's better if you don't understand

Huuuuur härligt väder har det inte varit idag också?
Onsdagar är nog veckans bästa dag (förutom lördagar såklart). Onsdagar har vi asmycket rast, nästan bara lugna lektioner och dessutom slutar vi tio i två. På lunchen idag stack jag, Sofie & Ellinor till ICA och handlade godis, sen satt hela klassen ute i solen och tjockade godis. Nyttigaste klassen på skolan var det ja!

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, sista i grundskolan. GÖTT! Efter det träffade jag Emelie, vi gick till Center Syd och åt souvlaki och så köpte jag ett par nya solglasögon, skulle köpa ett par pilot, men alla satt snett så det slutade med att jag gick till Gina Tricot och köpte ett par likadana som jag hade förra året. Om lite mer än en timme ska jag på musikalträning. Trevligt trevligt.

världens härligaste bild, pasta i vasken och en blond emelie!


arton - en bild på din fritid


H&M har gjort det igen...


H&M katalogen SS11 kom till min brevlåda idag. Lyckan är oändlig. Vill ha allt allt allt, men får begränsa mig lite. ÄLSKAR allt på bilden. MÅSTE HA!!!

brb dansen

Nu sticker jag och dansar i en timme. Helt galet sjukt jäkla fint väder idag. Skriver sen, pouss.


lost my mind

Gjorde en ny header. Igen. Hope you like it!


sommardrömmar

        
Klänningen på bilden är på väg hem till mig just nu, den lär väl komma lagom till sommaren eller så. Hehe. Dock beställde jag i korall. Tvekade som fan på storleken men det kostade bara 49 kr så jag chansade på en S. Jag håller ju på att spara pengar till councious collection nu som släpps 14 april, men mamma och Vilma skulle endå beställa så då passade jag på att slänga med denna. Kommer bli supersöt till bruna ben och lockigt hår i sommar!


sjutton - en ovanlig bild


Jaaa, helt vanlig skulle jag iallafall inte påstå att den är. Den har iallafall en fin liten historia bakom sig iallafall. Den är fotat i Åhus, påväg hem från en av mina och Estelles många cykelrundor. Estelle hade min kamera i sin cykelkorg och så cyklade hon på ett farthinder i full fart och kameran flög ur. Detta är den första bilden efter detta hemskt tragiska trauma, fotades för att kolla om lilla kameran levde och visst gjorde den det!

sexton - en bild på dig själv


brunt & fint ska de va

femton - en person som du vill vara med


lilla söta jaden smith kunde ju lära mig några
karatemoves så kunde jag utmana winan...


dear santa

Hood "Longo" - Black
(jag vet att det är långt kvar till jul, men de är lika bra att skriva önskelista i tid)

LOVE


Imorgon spelar Bruno Mars i Köpenhamn (vilket är typ 45 minuter hemifrån med bil).
& jag har inte biljetter. Jag känner ett starkt sug efter att ta självmord.


in my california king bed

Och där var helgen förbi. Hann knappt reagera. Jag har iallafall haft en bra helg och hunnit med en hel del. I lördags tillbringade jag halva dagen i Kävlinge på Öppen Scen somsagt, det gick jättebra och det var riktigt riktigt riktigt riktigt riktigt roligt! När det var slut mellanlandade jag snabbt hemma för att byta om och sen springa bort till Erica, där min familj var. Väl där fick jag sjukt god mat och sen våldgästade jag, Erica & John Max place där vi kollade på Wildchild & Step Up, till Johns stora besvikelse.

Idag vaknade jag av att solen sken i huvudet på mig. Riktigt härligt vårväder idag! Det är typ fortfarande ljust och klockan är snart 7 (!!!!). Iallafall, idag har jag fått en ny säng som åt upp mitt rum, haha, mitt rum är pyttelitet nu helt plötsligt. Jag hade lite skiljsmässoångest där ett tag, jag har endå haft min förra säng sen jag var 3. Haha, ska testsova sängen idag, saknar jag min gamla alldeles för mycket vet jag inte vad jag gör. Förresten, vem fan bryr sig om att jag har fått ny säng? Kom precis på att jag har skrivit sjukt mycket om en säng. För mycket liv. Nu ska jag duscha & sen kolla sista Solsidan avsnittet. Puss&Kram.

lånad bild av matilda gå in på hennes blogg och tjata om att hon ska börja blogga igen!


OSIS dust it


haha, jag vet egentligen inte vad som är värst. att jag fortsätter ta bilder med min
dators skitta webbkamera, eller om det är att jag täcker över mina ögon i paint som
en och annan fjortis. Jaja, jag ville ju bara visa håret. Premiäranvänder nämligen en
ny mirakelprodukt. Nämligen OSIS Dust It. THUMPS UP!


gästbloggare

hej, jag har brytit mig in här på ellens blogg och är lite busig hihihih.
som ni ser så ska jag gästblogga lite men vet inte riktigt vad jag ska skriva
men ifl så ska jag städa mitt rum snart och det gillas inte!
ska också simma idag, sen ikväll ska vi hem till erica och hennes familj och det ska bli kul :)
ja det var lite om vad som ska hända idag

just nu duchar(stavning) ellen och jag lyssnar på musik och gästbloggar hihi.

här kommer en bild på mig i newyork

/vilma


SMÄRTA

Vaknade upp med en fruktansvärd smärta i armarna. TRÄNINGSVERK. Haha, det kom perfekt måste jag säga, idag på showdagen och allt, jag hade visserligen lite träningsverk igår men hade jag ont då är det ingenting emot nu. Haha, aj. Nej, men det är nice med träningsverk, då vet man iallafall att man har ansträngt sig! ;)

NEW YORK <3


like she needed the water to wash her away

Jag kan bara inte tröttna på Trey Lockerbie's Sullivan Street. Är galet kär i låten.
Anyway...Idag repade Bring It, som numera Zwing It's showgrupp kallas inför Öppen Scen på Kävlinge kulturscen imorgonkväll klockan sju. Tycker alla borde åka dit och kolla faktiskt! Klockan sju på Korsbacka somsagt. Iallafall, stenhård träning idag, jag som hade värsta träningsverken. Nu ska jag duscha och sen föna håret, tagga inför imorgon och soooova. Sovmorgon imorgon, ingen klocka som ringer. Guuud vad skönt, jag har längtat hela veckan.

fjorton - en bild som påminner dig om gamla tider



so dance, like it is the last time of your life

Nämen titta! Det blev ett inlägg till idag. Det var väl trevligt,
hemkommen från dansen för ett tag sedan. Det gick ganska bra idag, eller sådär. Jag tror jag tog ut mig lite för mycket det första passet så jag orkade inte riktigt tänka det andra passet, vilket också är det svåraste och mest krävande på hela veckan. Jaja, nog om de.

Snart ska jag hoppa i duschen (eller ja, stå blir väl lättare). Imorgon börjar vi inte förrän tjugo i tio. LYX! Dessutom börjar vi med typ två timmar hemkunskap och sen fortsätter dagen. Den enda "riktiga" lektionen vi har är svenska typ. Äh, vem fan bryr sig? Duschen kallar. GODNATTPUSS.

can't stop moving


Om en liten stund sticker jag iväg och dansar i några timmar. Det ska bli sjukt skönt, känns som det var en evighet sen jag rörde på mig även fast det var i tisdags. Jag tror jag dansar lite för mycket, eller nä, det går inte att dansa för mycket. Skulle inte tro det blir mer bloggning idag eftersom jag inte kommer hem förran vid lite efter tio och då kommer jag vara död.

chillar vid datorn


jag & kjelle chillar vid datorn i väntan på att maten
ska bli klar. jag vet att vi är fett coola som tar web-
bilder alltså. kjelle är en riktigt fjortis alltså, kan inte
 titta in i kameran. pfffft.


NY DESIGN!

Sitter i skolan och har håla just nu. Då passar man på att få hjälp av Supersoffan med designen. Visst blev den fin?! :D

I want to fly, I want to drive, I want to go


varför jag aldrig släppte, aldrig gav upp

Inom en snar framtid (förhoppningsvis till helgen) ska jag börja leka lite med en ny bloggdesign. Har finfina visioner i mitt huvud, frågan är bara om jag är kapabel till att utföra det. Vi får väl se, om en timme sticker jag på musikalträning och efter det ska jag göra tyska så de blir icke mer bloggning idag. Puss & Kraaaaaaaaaaaaam.

knowing we'd always be, two strangers on sullivan street


trey lockerbie - sullivan street
totalt galet kär i låten.


tretton - du & någon klasskompis

Oj, vad jag ligger efter med denhär listan känner jag! Jaja, det får bli en lista som kommer lite då&då. Hela ska fullföljas iallafall, för har man gett sig in i leken...

jag & fia i januari 2010. söööööööööööööta

how can something so perfect go so perfectly wrong?


H&M<3


en jättesöt klännig från H&M som jag la undan idag
på lunchrasten. ska upp och köpa den om en stund
förhoppningsvis.


I AM NUMBER 4


Den tjugofemte mars har I am number 4 biopremiär.
Självklart ska jag se den, huvudrollen är ju ingen
 mindre än Alex Pettyfer also known as min man.
Hoppas jag får tag på biljetter till premiären!


fast car

Än en gång har jag fastnat sittandes framför datorn i min onepiece. Om typ en halvtimme kommer Matilda hit och sen vidare mot dansen. Ett pass idag bara, lyx! Haha, jag har sjuuukt ont i mina ben, trodde först det var träningsverk men sen kom jag på att jag inte har tränat sen i fredags. Något fel är det iallafall. Efter dansen ska jag hem och tagga nationellt prov i fysik imorgon. & kolla Desperate Housewives som börjar idag. HYPED! Iallafall, vi hörs väl ikväll med en tumblr bild, somvanligt? Höhö.

uppåner

cykelfetish?


" men cyklar är ju så fina"


memories

Idag när jag, Erica & Sofia gick från idrotten pratade vi om att resa. Vi snackade om Thailand, och Thailand har jag ju varit i två gånger (Bangkok, Hua Hin, Khao Lak & några småöar runt om). Två underbara gånger kanske jag ska tillägga. Älskar det landet (dock tycker jag bättre om USA).

Iallafall pratade vi om foton och så. Jag stör mig så sjukt mycket på att jag inte hade samma utrustning eller fotointresse som jag har idag, för det hade blivit så sjuuuuukt fina bilder i sånnafall. Tänk vad man kan störa sig va. Upplevelsen och minnet har jag ju kvar och det var ju lika bra då som nu, som tur är. Några bilder lyckades jag iallafall rota fram. Enjoy!

ååååh vad jag saknar det stället nu när vädret är skit här hemma

this is me and my liqour store blues


Hahahaha, seriebilder i webbkamera is the shit. Jag & min onepiece som jag har beslutat
mig för att behålla. Jag menar det kommer ju en sommar också. & hur gullig är jag inte?


ni kan kalla mig bagarellen

Kom hem från skolan tjugo över tre eller något sånt. Klockan fyra hade jag bakat tre olika sorters muffins. Skills eller vad? Det blev skitbra så nu har jag suttit och tryckt i mig femtioelva muffins. Ska bara ta en till, brb.

let's play a love game, play a love game


SÖNDAGSUNDERHÅLLNING



MÅSTE SES! DÖR LITE HÄR.

behind my glasses


Igår fick jag nya solglasögon av mamma. Jag är helt galen i stora svarta glasögon. Har minst 3 par & fler kommer det garanterat bli. Ska försöka införskaffa ett par nya wayfarers (mina gick i sönder i åhus förra året, använder dom endå), ett par röda & ett par pilot. Varation är kul ju :D

leave a message at the tone


tolv - en bild på min vardag


dansen för er som inte förstod

SUNDAY

Söndag. Yay, älskar söndagar. Eller inte.
Estelle försvann precis härifrån, igår var vi i Malmö & kollade på bio. Black Swan, den var sjukt svår men riktigt bra! Helt klart sevärd.

Idag är typ första söndagen på en evighet jag inte har läxor! Men har jag inte läxor har jag jobb, så jag ska snart ut och dela ut den jobbiga reklamen. Fast det är bara 3 gånger kvar nu. Vilket fruktansvärt tråkigt inlägg. Jag har glömt hur man skriver intressanta inlägg. Men nu vet ni iallafall varför jag inte har uppdaterat. Puss&hej.


håll huvudet högt så är det klart att du aldrig ramlar


en tumblr bild om dagen är bra för magen
JA! Jag ska skaffa tumblr...snart...


SKRIVREGLER?

Vet ni vad? Jag ska börja skriva med stor bokstav och punkt och sånt ni vet. Eller jag ska iallafall försöka. Under bilder och i vissa andra texter/rubriker osv. får ni stå ut. Men jag ska bli mycket ordentligare! Bloggen ser mycket seriösare ut och det blir skönare för er att läsa va?

En ny design skulle inte heller sitta helt fel. Jag gillar visserligen den jag har nu, men jag har haft den ett bra tag. Den ser inte så proffsig ut heller, men den duger. Jag får se om jag orkar pilla ihop något nytt, i vilket fall som helst får det bli en annan dag. Nu ska jag sova, puss & godnatt!

vatten, vatten, bara vanligt vatten

tio - någon du tycker är väldigt snäll


jag ligger lite efter med denhär listan tycker jag...

yes I said it, I said it cause I can

dansträning, konfirmationåterträff + snabb titt i kyrkan där dom hade "nattklubb", nu ska jag skriva klart en essä, kul fredagkväll (utom essän...)

jag har en sak att säga...

...& det är att jag rekommenderar all att gå in på den här, den här & den här bloggen (bloggarna). tre supersöta tjejer som har riktigt bra bloggar!

& sofie, adam är inte ditt största fan. det är jag :D

life's a beach & i'm just playing in the sand

så fort elias kommer hem (måste se till så att inte katteN smiter ut) så ska jag slänga mig in i duschen sen ska jag sova (kärlek <3333333). jag har precis (eller ja, precis) kommit hem från musikalträningen som var SKITKUL somvanligt, världens härligaste människor i den gruppen! imorgon är det biologiprov och det känns sådär, jag är långt ifrån säker och ja, de känns lite halvdåligt. jaja, vi får hoppas på det bästa. vad fult inlägg, sjukt mycket paranteser, kompenserar med bild. godernatter.

for years and years and years and years

dax för ombyte & musikalträning med världens roligaste dansgrupp. efter blir det biologiplugg. långttråkigt som jag vet inte vad, men vad ska man göra...pussaaar.

två härliga italienbilder

god bless the broken road, that led me straight to you


fast på hjärnan @ the moment.


nio - någon i din släkt


jag kommer antagligen få en massa skit för att ha lagt upp denna bilden ;)
iallafall så har jag världens minsta släkt här i sverige. de är typ mormor, farmor &
farfar, kusinx2 & deras föräldrar & ja, de va de. somsagt mini. och den minisläkten
har jag dessvärre inga bilder på, så de får bli min lillasyster som inte är så liten längre :(


så fort jag har samlat mod ska mitt hår se ut såhär


ashcknasfgalnsrigehalkeaodsdbaisdb apsnyggt!

jump in

idag kom min onepiece, blev sjukt besviken på materialet så den ska tillbakaaa. sorligt men sant, äsch, jag får beställa en ny men då har jag ett nytt problem. VILKEN?!

btw tycker jag onepiece hemsida SUGER. :)
OnePiece LollipopOnePiece Lusekofte Lillac

åtta - en person som du saknar


har inga bilder på personer jag saknar faktiskt...sorgligt men sant.

någon som fattar varför jag ska bo här? nä tänkte väl de


dance like nobody's watching

när jag cyklar själv har jag alltid iPoden på & med. eller ja, ni fattar. idag iallafall cyklade jag hem från dansen och hade en remix i öronen, en riktig dansremix, så jag sitter där på min cykel och dansar & det var skitmörkt ute, men de är rätt mycket gatulampor som lyser upp typ "plättar" av vägen, jag var mitt i strålkastarljuset & mitt uppe i min fina cykeldans, mellan två ljusplättar stod det människor...dom tyckte nog inte jag var helt normal. hehe.


i was lost 'til i heard the drums then i found my way

2 av 4 prov avklarade. gött! kändes dock skitdåligt, men de får jag väl ta.
nu ska jag börja plugga inför prov nummer 3 som är inget mindre än musik så det ska väl inte bli så svårt, inte lika tråkigt som att plugga biologi heller, men det måste också göras. fast det gör jag efter dansen för dansa, det ska jag! :D

hahahaha, hade jag varit såhär glad när jag pluggade biologi, om det hade varit lika kul som att dansa vill säga, hade det nog gått lite (läs; supermycket) bätte för mig på proven.


sju - en bild som du aldrig lagt upp


& ja, det finns väl en anledning till varför jag aldrig lagt upp den. alltså ni ska bara veta hur fruktansvärt rolig bilden är egentligen. jag simmar runt där i poolen, man ser ju klart och tydligt att jag har tankarna på annat håll. antagligen tänker jag på något helt betydelselöst men ja, jag är ganska frånvarande. det roliga är att jag har en bild som är tagen 2 hundradelar senare än denna där jag seriöst håller på att drunkna. jag kan inte sluta skratta.


finally realized


ready 4 change

4 härliga prov har jag denna veckan, ett avklarat & jag fortsätter plugga på. dessutom ska det tryckas in x antal timmar dans & lite tid att vila också. hmm, jag känner mig inte helt 100 faktiskt så bloggen får hänga lite löst för tillfället. ja, ni fattar väl. pouss.

sex - en bild på dig och en vän du inte varit med på länge


inte träffat emily på ööööööverlänge :/

fem - en gammal bild på dig själv


I HATE SUNDAYS

men hej söndagkväll typ. ångest som alltid på söndagar. har fått 4 söndagars jobb nu också så det är att släpa runt på 100 kilo reklam som gäller nu. jobbigt, ja, men jag behöver pengar somsagt.

tog en paus & åkte med mamma till center syd där jag fick handlat den rosa jackan. kommer förmodligen köpa den gröna (eller beige, eller någon annan vårjacka) också, men de får vänta. jag är superdupernöjd och det ska bli SÅ skönt att slippa klumpiga vinterjackor. snart ska jag äta spagetti & köttfärsås (kärlek till den maträtten alltså <33333) & sen ska jag pluggapluggaplugga. eller ja, antagligen kommer jag inte plugga så mycket eftersom jag inte har någon som självdisciplin. hur fan ska jag klara av att gå på jensen. vad tänkte jag?! nejdå, nu ska vi inte vara negativa. puss å kraaaaaaaaaaaaaam


fyra - en bild på en konstig tid i ditt liv


konstig, men så jävla bra! ♥

we heart it i mitt hjärta

181799_199152890099676_177332652281700_834242_1266679_n_large
kan sitta i timmar på den hemsidan alltså, de är där ifrån alla bilder jag
lägger ut men inte har tagit själv kommer. eller ja alla bilder under kategorin
 "mixat". lovelovelovelovelovelove


YEY, SPOTIFY!


[klickaaaaaaaaa]
det är något med denna låten som jag verkligen tycker om.
ingen aning om vad, den är ganska gullig iallafall, typ hehe.
vi har den på dansen men jag är lite osäker på sammanhanget.
antagligen stretch eller något :) värd att klicka på iallafall.


välkomnar våren

får jag tid i helgen ska jag ta en tur till center syd's lilla H&M och köpa vårjacka. som jag längtar efter att slippa klumpiga vinterjackor. är SÅ done med vintern nu alltså!

antingen eller, rosa eller grön. det är frågan..


i was born to be brave

jag tror jag "startade" upp efter min endags sjuka lite för snabbt för jag är inte helt 100 idag. eller jag har varit hela dagen i skolan, men efter 2 timmars dans blev det lite mycket. så nu ska jag sova, eller ja snart. jag har inget att berätta typ. MIN ONEPIECE ÄR PÅVÄG <3

sjukling

jag har gått & blivit riktigt sjuk. nu mår jag lite bättre men jag antar att det är alvedonen som talar. bloggar när jag mår bättre helt enkelt.

mot dansen & vidareeeee

nu drar jag iväg på veckans första danspass. jag är inte direkt övertaggad för jag har precis ätit scones så jag är dödsmätt. jaja, nu ska jag dra på mig skor & jacka så matilda slipper vänta. vi hörs senare!

tre - en bild på någon i din familj


grisen <3

RSS 2.0