söta drömmar (eller?)

nu ska jag & kjelle gå och lägga oss. han tar upp mer än halva min säng den tjockisen. jag kommer drömma om diktatorer och att jag är med i andra världskriget, jag lovar. natti

måste säga att han ser lite creepy ut.


DIKTATORER

Sitter och pluggar in 9 diktatorer under andra världskrigets utseénden. dom var rätt lika måste jag säga. fast jag har ju mina knep...

Hitler vet ju alla, Stalin också (som förövrigt såg helt okej ut när han var sådär 20 år). Churchill ser ut som en chinchilla & japans Hirohito är den enda som ser ut som en kines. Truman är lite lik Steve i SATC (eller någon annan, kan inte sätta fingret på vem). de Gualle ser jävligt osäker ut och Roosevelt ser snäll ut & det var han ju på sätt och vis. Chamberlain ser ut som Josef Fritzl och Mussolini ser ut som Ulf (ni nyvångare vet nog vem jag menar, han läraren som hade sexorna när vi var femmor) & vips, där kunde jag alla :D

om jag mot förmodan skulle glömma detta till imorgon så finns ju den gamla goda uteslutningsmetoden

ser han inte lite ut som en chinchilla?


dansande vardag

nästnästa vecka (v.6 alltså) drar dansen igång och behöver jag nämna att jag längtar jättemycket? sitter här & planerar vad jag ska dansa & har precis kommit fram till att fem gånger i veckan blir det. full rulle med andra ord. tisdag, onsdag, torsdagx2 & fredag. skolarbetet får jag göra direkt efter skolan & vänner får jag hinna med på helgerna.

det gäller ju att passa på nu också för nästa termin kanske jag inte kan dansa såhär ofta eftersom jag byter skola då & antagligen kommer få helt andra tider + att jag får längre resväg. jaja, jag är supertaggad på att dansen ska dra igång iallafall! detta gjorde min kväll :D


dryg

okej, ändrade planer! jag fotade mitt rum & så, men bilderna blev för det första dåliga och för det andra så hittade jag inte överförningssladden, så bilderna kommer imorgon.

dessutom är jag såhääääääär irriterad just nu så nu ska jag starta gossip girl. puss

städat



jo, det kan jag absolut göra! redan (senare) ikväll faktiskt eftersom mitt rum är så städat & fint just nu. haha, har slitit som en jag vet inte vad nu för att få det så fint. det var skitjobbigt! men resultatet blev ju fint & det får ni se om en stund!

ICKE HÅLLBART

nej hörni, det här håller inte! det enda jag har ätit idag är godis (barnmatsdiet? pfffft, godisdiet är mycket effektivare). jag kan inte ha det såhär längre. om ni bara visste hur mycket jag vill kunna säga att jag inte gillar godis. och det blev inte bättre av att jag fick tusen bitar twix, 1 kg lösgodis & en burk platta choklader & laserstrålar igår av mina fina vänner.

jag behöver nog läggas in på rehab. godisrehab.

start to screamin'

jag har haft en sjuuukt rolig helg, eller iallafall fredag-lördag & söndag natt!
i fredags såg jag somsagt burlesque med emily & den bästa filmen jag har sett på länge. speciellt eftersom de var så mycket musik & sång med. och såklart världens snyggaste cam gigandet!

igår kom emelie, fia, emily, estelle, erica, louise, didde & niklas hit & vi käka tacos och kolla på konståkning. haha, nä men typ. sen stack alla utom fia, emelie & estelle och vi som var kvar dansade i mitt vardasrum till klockan 3 sen däckade jag & estelle i soffan. ja, jag har iallafall haft en skitbra helg! idag ska jag städa, städa, städa & kolla gossip girl. har snart sett hela 1a säsongen & då har jag bara 2a säsongen kvar :|



födelsedagsfirandet fortsätter

igår tog emily med mig på bio. vi såg burlesque, den var sjuuuuukt bra. SE DEN SE DEN SE DEN!

idag ska jag äta tacos med mina små vännor. hihi. hejdå.


avslutning

nu ska jag tralla ner och borsta tänderna, sen ska jag se ett avsnitt GG & sen ska jag nanna. har haft en jättejättebra födelsedag och lagom till dess att jag ska somna är den över. sorgligt men sant. natti.

3 veckor kvar.


taggaaaaaaaaad

jag är sjukt stolt över mig själv som äntligen satte mig ner & fixade en dans till låten jag valt för 100 år sedan så nu är jag sjukt taggad för att hålla lektion på fredag för min klass. jag hoppas fan att dom har lätt för annars dör jag. jag suger på att lära ut & jag suger på att koreografera! haha, sånna problem jag har haft nu ikväll, ni anar inte. nu ska jag bara fixa en bra uppvärmning också. strech slipper dom för de tar sån tid.

dock kommer min kära klass antaligen inte komma upp till dessa coola kidsens nivå...


it feels like more than distance between us


BIRTHDAYGIRL!


exakt ett år gammal bild! från min födelsedag förra året med andra ord. har haft en kanondag! bland presenterna imorse hittade jag bland annat två gossip girl boxar. HAPPYFACE! så nu vet ni vad jag har gjort idag... ;)

det här är den finaste texten jag vet

att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
att vara stark är inte att alltid orka skratta och hoppa högst eller vilja mest.
att vara stark är inte att lyfta tyngst eller komma längst.

att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av det.
att falla till botten, så sig hårt och komma igen.
att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

denna texten läser jag nästan varje dag, jag älskar den & jag tycker den stämmer så himla bra! åh, lovelovelove. detta är absolut min favorittext, alla kategorier!


varje steg du tar, lämnar avtryck oavsett vart du går

jag är medveten om att min blogg SUGER just nu, men det är tyvärr ingenting jag kan göra något åt. vet ni varför? för mitt liv är fruktansvärt fattigt på roliga händelser att dela med mig av just nu. tråkigt men sant. skola dag ut & dag in, gymnasiebeslut ska ta, prov ska pluggas till, uppgifter ska lämnas in, vänner ska träffas och mellan det ska jag helst hinna andas också. inte för att jag klagar eller så...

konfirmationsläger åsljunga, snart ett år sen. saknar verkligen stället sjukt mycket.

15 ÅR & 364 DAGAR


idag är min sista dag som 15-åring & det känns lite skumt.
jag kan omöjligen fylla 16 redan. jag är för liten för de.


yeah x 3


299 :- H&M ge mig allihopa!

har aldrig vart rädd, nä


stellan & pelle i stellans ickefärdigaträdgårdsomnumeraärfärdigochjättesötjapp


butterfly fly away


mammas fina julklapp till sig själv.
jag har inte mycket att berätta för er. träffat emelie idag, sjukt längesen så det var väldigt trevligt, dessutom åt vi souvlaki, ännu trevligare. haha, nej men det var längesen så nu är jag mätt för en stund iallafall. & EMILY!!! såg länken du hade kommenterat. FYFAAAAN vad fiiiin!!!!!


SWATCH


hey baby, I think I wanna marry you


marry you - bruno mars LYSSNA PÅ DEN

by H&M


en av 3 saker jag fick med mig hem från malmö igår. dock gör den sig inte på bild.
tvekade först om jag skulle ta denna eller en likadan fast i en puderbeige/rosa färg. min favoritfärg med andra ord men jag gick lite wild och köpte denna fina vadmannuskakalladen färg! kommer bli en stor favorit & är jättesnygg till svarta jeans, men kommer bli jättefin till jeansshorts när det blir varmare också! det gäller att se framåt vetni. 149 :- H&M

trötter

just nu är jag så trött så att ögonen går i kors.
imorgon ska jag träffa estelle & lägga upp bilder på det jag fick med mig hem idag. riktigt fina grejer faktiskt. jag vet knappt vad jag skriver, godnatt.


vi drar till malmö

sticker in till malmö med emily nu! var extremt längesen jag träffade henne så 99% av tiden kommer vi väl sitta och snacka på burger king eller EH, haha. tjockt <3

vi hörs ikväll

laserdome

gud vad jag är trött! efter en hel vecka i skolan som avslutades med en timmes laserdome är jag helt slut! har inte så mycket att säga. det var skiiiitkul att spela laserdome! ångrar iallafall inte att jag följde med.

nu ska jag dricka ett glas cola & sen fundera på vad jag ska göra med resten av kvällen, duscha & sen kolla film? låter bra. jag kommer iallafall sova som en stock inatt!

bjuder som fan på bilden. haha, jag & kjellebus ligger och sover.


godmorgon

jag sitter här & väntar på att få gå till skolan. haha, nä inte riktigt. men vi har sovmorgon och jag är färdigfixad sedan länge. och eftersom jag inte kommer ha möjlighet att blogga förrän ikväll, så kan jag lika bra göra det nu.

ikväll ska jag iallafall iväg & spela laserdome med min klass. kul, men jag hade hellre dansat. men ibland får man offra sig för laget ;)

det kommer nog inte heller upp något tidsinställt eftersom jag inte har något intressant att förmedla. men ni får ha en bra dag allihopa (även om det förmodligen inte är någon som kommer läsa detta förrän ikväll)

om du inte provar får du aldrig veta hur det kunde ha gått


nu ska jag dela med mig av mitt bästa bloggtips, min mörkaste hemlighet. eller inte.
men ett tips ska ni få! alltså, mitt bästa bloggtips är, att om du känner för att uppdatera, men inte vet vad du ska skriva om. släng in en fin bild, eller mindre fin bild med en fyndig text. antingen som rubrik, eller som ovan, på bilden. kanske har du en riktigt bra rad ur en låt eller likande som du absolut vill ha på bloggen men inte har något att skriva undertill. släng in en bild! kanske inte bättre än ett intressant, djupt blogginlägg. men bättre än inget!

destiny


om det är något jag älskar, så är det filmcitat.
detta är visserligen från en tvserie, men vafan.


kockeN

för andra gången denna veckan, mina vänner, så ska jag laga mat. gissa vad det blir ikväll? *trummvirvel* CEASARSALLAD!!! jag vet, det är det enda jag kan laga :(

har precis suttit och tryckt i mig en halv godispåses (innehåll) så nu ska jag sätta igång lite matlagningsmusik & börja steka kyckling. puss&hej


det är taskigt...

...att burger king gör reklam på spotify. jag blir ju hungrig!!!


i'm maybe bad, but i'm perfectly good at it


 TAGGA RIHANNAKONSERT I OKTOBER!


they try to change me but they realize they can't


WIKIPEDIA

tacka vet jag wikipedia! hade glömt tyskboken i skolan & vi ska kunna alla verb som styr antingen ackusativ eller dativ till imorgon, panik! men på wikipedia, där står allt.
jag hoppas bara de stämmer också, men det ser troligt ut.

12-åringen

idag fyller min 11-åriga lillasyster 12 år (12 år!!!!! hon var ju 6 igår?!?!?! okej, inte okej att säga så. tecken på att de är jag som är gammal). snart är hon lika gammal som mig ju!!!

iallafall, så får man välja mat när man fyller år (i vår familj iallafall) och vilma har valt grillade köttfärsbiffar, så pappa ska snart ut och grilla, haha KALLT! inte illa att börja grillsäsongen redan i januari. kanske blir en repis nästa vecka på min födelsedag?

GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL MIN SÖTA SYSTER IALLAFALL!


nytvättat hår <3<3<3<3<3

har precis duschat & fönat håret. vid det här laget behöver jag väl inte ens skriva hur sjukt underbart det är med nyfönat hår? nej, jag tänkte väl det. provade ett nytt schampoo idag, wella något. luktade sjuuukt gott! förresten, så mitt bästa hårtips är att alltid köpa schampoo & balsam som är typ extreme repair eller bara repair eller så, även om man har normalt hår. förebyggande typ.

tyvärr känner jag nu att hårbotten inte är riktigt torr, så jag får gå och fixa till det nu med min bästa vän hårfönen. puss å godnatt.

bortskämd unge nr 1

i den här familjen är det ingen som lagar mat till en, så nu ska jag göra en ceasarsallad till mig själv. MUUUUMMMMSSS!

(det tar lång tid att tina kyckling :()

KENZA


bild: kenzas.se
jag är kär i kenzas söta outfit på denna bilden!!! & jag är fullt medveten om att de
antagligen bara är kenza själv som kan bära upp den så snyggt, men ge mig klänningen!


visst du kan gråta om du vill


fast jag skrattar mest hälla ut vattnet i vasken var de ja, inte pastan...


så kommer du säkert att hitta rätt

men tjaaa.
har inget att berätta för er, matteprovet idag gick skit men historian gick nog braa, inte för ni vet kanske, men jag hade matteprov & läxförhör i historia idag.

iallafall, efter skolan träffade jag emma. vi bakade chokladbollar & satt i mitt kök och pratade, mest om dansen men också om andra onödiga saker. för ett tag sen gick hon hem & nu sitter jag och äter ferraribilar i min ensamhet. tjockt gott <3

& med denna bilden ville jag bara säga: STÄDA DITT RUM FÖRFAN ELLEN!!!!


love at first sight


kärkärkärkärkärkärkärärkärkärkärkär, kan man bli kär i ett klädesplagg? det är jag.


footprints

nu ska jag alldeles strax krypa till mitt rum för att umgås lite med historiaboken & sen sova. imorgon blir det, som varje tisdag, skola. efter det ska jag träffa söta emma som jag inte har träffat sen julshowen på centrum, alltså förra året. haha, ska bli väldigt trevligt, jag tror vi ska baka & det kan ju bli spännande att se, jag förväntar mig ingenting iallafall, inte med mina bakkunskaper. så godnatt på er små troll, vi hörs imorgon.

extremt slarvigt, dåligt gjord av mig, men jag gillar texten jättejättemycket!
det är mina fina fötter & bilden är fotad i italien.


fånga var dag tills den dagen du dör


[klick]
HÄR HAR NI DEN!!!!
min alldeles egengjorda spotifylista
med bara svenska låtar. helt underbart,
 haha, typ. & ja, jag är fullt medveten om
att simsoak är hälften av låtarna.


H&M VÅRFAVORITER


är totalt såld på den söta t-shirten & shortsen! förhoppningsvis blir båda mina. älskar skorna även om varenda bloggare har lagt ut en bild på dom (jag må vara sist) & väskan är jättesöt, skulle vart i röd & jag hade beställt hem den utan att blinka.

du säger det var uppenbart

nu sitter jag här än en gång. med en tom, vit ruta framför mig. utan något att skriva om. & utan förslag från mig själv, er, eller någon annan. TRIST! ska iallafall länka min lilla "musik på svenska"-spotifylista sen. & så ska jag göra ett klädkollage, för sånt tycker jag iallafall är kul att hitta på en blogg.


EN MÅNAD


fullt

mellan 18-20 idag ska jag plugga. 1 timme matte & 1 timme historia. eller kanske inte riktigt 1 timme historia, men jag måste schemalägga, annars tar jag mig aldrig tiden och gör läxor. mellan nu & sovdags ska jag inte bara plugga utan också klämma in bloggning, mat & dusch. lite fritid också kanske. vart?

random vald bild från mitt familjen smith-arkiv.

SÖNDAG

gick & la mig jättetidigt igår för att jag var så himla rastlös, sen sov jag till jag vaknade idag & hur skönt var inte det, har verkligen sovit ut denna helgen och det kan man säga behövdes efter första skolveckan som började allt annat än snällt. idag ska jag först iväg & göra en grej med familjen som jag inte vill berätta mer om just nu, och sen ska jag plugga matte & so...jo, det var det. ha en trevlig söndag!


backstage


inte nog med att vi är världens gladaste gäng, vi är världens knäppaste också!


cause you know i'll be there


tråkig lördageftermiddag, är sjukt trött efter första skolveckan & har dessutom ont i
nacken efter allt huvudskakande igår från dansen. höhö, så går de om man satsar allt man har! nej, men jag sitter och lyssnar på sex & the city 2 soundtrack & där är den fina låter true colors med cyndi lauper med & då fick jag lite inspiration så jag tryckte upp photoshop och slänge ihop något snabbt med den fina texten. & reslutatet blev ju inte helt dåligt.

jag var lite osäker om jag skulle skriva color eller colour, jag har alltid lärt mig colour tror jag, men låten heter ju faktist true colors med bara o, så då fick de bli så :)

på repeat


this is the clock upon a wall, this is the story of us all
this is the first sound of a new borned child before he starts to crawl
this is the war that was never won, this is the soldier and his gun
this is the mother way to buy the fall praying for her son
pictures of you, pictures of me, hung up on you wall
for the world to see


daaancecrewwww


americas LÖDDES best dancecrew, eller iallafall gladaste ;D

trött pelikan

har äntligen tagit tummen ur & fixat så att jag inte får mail från facebook hela jäkla tiden! känns lagom bra. NU ska jag verkligen sova för jag är död. igen. tahaha. vet inte vad jag ska skriva eller skriver men det känns som att jag uppdaterar så fruktansvärt dåligt så ja, en bild kan ni väl ta emot iallafall?

aaahhhh, längtar tillbaka!

wow wow wow waoooww

FYFAN VILKEN ROLIG KVÄLL JAG HAR HAFT!!!
showen gick suuuper & vi var grymma somvanligt. dom små barnen tyckte om mig så jag fick en helt egen liten fanclub som jag fick armband av. hahah, gulligt. ni får bilder när dom läggs ut på fejjsan. tihi. nu ska jag sluta skriva innan jag somnar, är dödstrött. puss å kraaaum.

sovmorgon

mmmm, sovmorgon. gud vad härligt. skola om typ en timme. börjar med två timmar bild. sen efter skolan ska jag DIREKT hem & duscha, föna&platta håret, byta om, ÄTA & sen kommer matilda för då ska vi till zwingit för en sista kort repetion för att sen åka till lomma och ge gärnet på en 7-minuters show på ett mellanstadiedisco. YAY! :DDDDDD överdrivet taggad, precis som vanligt ;D

en bild som ni har fått se alldeles för många gånger nu!


baby you're a firework

TAGGA DANS OM 1 TIMME!
repetion inför imorgons mellanstadiedisco. haha yay!
när jag kommer hem kommer jag vara dööööd & då ska jag blogga. pussåhej

JUSTE! JAG FYLLER ÅR OM 2 VECKOR (H)


dansa är livet & livet är en dans

jag vet seriöst INTE vad jag hade gjort utan dansen!!! jag hade antagligen krupit på väggarna här hemma och dessutom haft riktigt, riktigt tråkigt. dansa är verkligen skiiiitkul & dessutom har vi blivit ett så himla härligt gäng! längtar verkligen mellan danspassen och hade gärna dansat varje dag om jag bara hunnit och orkat.



för nu som då, är jag alltid påväg

påväg mot duschen nu, samtidigt som jag försöker trycka in 10 tyskglosor i huvudet. det går...sådär. efter nästan 3 timmars dans idag är jag lagom död. så ja, godnatt typ. inte min egen dator jag sitter vid heller = inga bilder.

dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?


if you hang with me

alltså nä, jag ska fan sluta skriva en massa "idag har jag vart i skolan..."-inlägg för det är endå inte en jävel som bryr sig om vad jag gör i skolan. haha, tänker från & med idag bara skriva om det har hänt något riktigt roligt eller några "idag har jag"-inlägg kommer de väl komma, men fan inte många. så är det. men bloggen ska ju inte stå död för det. det finns ju andra saker att blogga om.

förra nyår.

kan någon göra mig brun igen eller?!


sugrörssked

sitter & lyssnar på the script & dricker te ur världens bästa uppfinning, och då pratar jag inte om koppen utan om sugrörsskeden. den är awesome!

jag ska sova riktigt tidigt ikväll, helst redan nu men de får vänta lite. har ont i nacke, rygg, sidorna & rumpan. träningsvärk är sjuuukt härligt. håller ni inte med?

but I took your matches before fire could catch me

¨


oh my sweet love

4850673117_2c17620833_z_large

hej! nu ska vi klaga

ååh, jag har så fruktansvärt ont i hela min kropp. terminen inleddes med en härlig mattediagnos & efter det en rätt roligt men jobbig idrottslektion. kunde inte somna förrän hur sent som helst inatt heller så mitt huvud är inte i sitt bästa skick heller. som socker på toppen är min syster uppe i högvarv. jobbigt läge.


another brick in the wall

sitter & leker i photoshop i min ensamhet/väntan på stellus

gullig

fyfan vad härligt att börja dagen med ett nästan 3 timmars svettigt danspass. underbarrrrrt att få komma igång lite måste jag säga. annars har inte dagen varit mycket att hänga i granen. änsålänge. skulle egentligen träffat hela gänget idag för ett avslut på lovet men så blev det inte för vädergudarna var inte på vår sida idag. men efter jag har ätit spagetti & köttfärssås kommer stellis hit, & vi ska kolla kultfilmer. så det blir nog ett ganska bra avslut på detta lilla lovet också.

har liiiiiiite (läs mycket) ångest över att börja skolan imorgon, men vad fan! BARA EN TERMIN KVAR AV GRUNDSKOLAN JU!!!!!

charmig tjej alltså. MEN KOLLA MINA NAGLAR!!! fan vad fina dom va :'(


i whip my hair back & forth

snart kommer alla mina true bloodgalna kompisar hit & så ska vi ha maraton hela kvääällen. & natten också antagligen eftersom vi ska se hela säsong 1 & 2. fast först ska jag äta. mat. igen. jag gör inget annat än äter känns de som. mat mat mat.

världens coolaste 10-åring


BRA ATT VETA

nu mina vänner, ska jag berätta en sak för er!
jag har gjort en ny kategori som heter mixat och där kommer jag bland annat lägga upp bilder som jag INTE har tagit. så från och med nu kommer kategorin ellen's bilder endast innehålla bilder som jag har tagit. för att förhindra missuppfattningar. puss å kram.

can you tell me once again?


vi är bättre än grå

jag gick 10 idag!!!!!!!! skriv upp de i era iCares för jag vet att ni bryr er! haha, nej men faktum är att det är fett tidigt för att ha varit detta lovet. ställde klockan på 9 men jag har en förmåga att stänga av alarmet i sömnen. inte okej. 

jaja, jag har ingen planerat änsålänge. true blood maraton ikväll maybe?
imorgon är det första dansträningen!!!! eller ja, vi ska repa inför en typ show. SJUKT KUL!


härr gårman

pappa ville upp på center syd så då dealde vi så först gick vi ett varv i slingan eftersom jag ville de. det var sjukt skönt att få komma ut och bli rastad. haha, dessutom var vädret jättefint! helt klarblå himmel! sen åkte vi somsagt till center syd där pappa försökte trycka på mig vartenda reaplagg han hittade. en ny hoodtröja till dansen fick jag med mig iallafall. och ett kollegieblock för viktiga anteckningar. höhö.

lazy

tio i två & vad har jag gjort hittills? tagit mig från sängen till soffan och legat och slötittat på tv. haha, härligt. jag längtar galet mycket till dansen kommer igång så jag får anstränga mig lite. iallfall kom pappa & vilma precis hem med frulle till mig. happy meal 4 bitar chickennuggets. finns inget bättre!


s.n.y.g.g


hur är det möjligt att få in så många sjukt snygga människor i en enda tvserie?!?!?!?

mätt

idag har jag somsagt varit i malmö med erica & emelie. mycket trevligt. fick äntligen stillat min burger king-abstinens. haha, ÄLSKA bk! iallafall var några affärer öppna så jag fick en tröja & ett vanligt linne med mig hem. båda i vitt, som funkar all the time.

iallafall, så hoppade vi av bussen vid maxi eftersom vi skulle köpa frukt & ceasarsalladdressing sen gick jag & emelie hem till mig och gjorde ceasarsallad & sen kom somsagt niklas och vi kollade på true blood och åt en massa frukt. livet leker, nu ska jag duscha.

TRUE BLOOD

sitter hemma hos mig & tittar på true blood med emelie & niklas. varför har jag aldrig upptäckt hur bra true blood är förr?! ups, nu dör datan. pouss.

nä hörni..

...nu ska jag faktiskt gå & lägga mig. har dock dragit på det eftersom jag har sovit extremt dåligt några nätter nu, legat och vidit och vänt mig i timmar innan jag kunnat somna och inte ens då har jag sovit bra. men idag har jag varit lite aktiv (tvärtemot andra dagar) så det kan ju bero på det. vi får hoppas på det bästa & att john blund vill besöka mig så fort jag lagt mitt söta lilla huvud på kudden. godnatt,

dansskosvammel

jag är i stort behov av nya dansskor & nya dansskor ska snart beställas eventuellt köpas direkt på zwing it. jag vill ha ett par exakt lika dana som dom jag har nu fast i svarta, men jag har ett problem. om jag ska ha mockasula eller plastsula. jag har faktiskt ingen aning om vad som skulle kunna tänkas vara bäst. tror jag har mocka nu och trivs med det, det blir ju lite halare än med plast såklart men det är ju bra när man ska göra piruetter osv. plastsula är nog bättre till streeten men jag dansar ju inte så mycket street längre. aash, vilka i-landsproblem va.

positiva nyheter är att jag tror att jag har hittat en seriös hemsida som säljer dansskor, danskläder med mera och jag vet ju exakt vad jag vill ha. alltid något ;)


röda dagar suger

och då menar jag inte röda dagar som i lingonveckan. hahaha.
nej jag menar röda kalenderdagar som i juldag, nyårsdag & trettondag jul som råkar infalla imorgon. jag & erica som hade planerat att åka in till stan. eller det ska vi väl göra endå men jag hoppas verkligen butikerna har öppet. håll tummarna tummen för oss! :D

random söööööööööööt bild

små mongon


hahahaha, bild sen i somras. underbart. mongo är typ mitt nya favoritord. märks det?


like i am indestructible


"and I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
but I am gonna love you like
I have never been hurt before
I am gonna love you like I am indestructible
your love is ultra magnetic and
it is taking over
this is hardcore
& I am indestructible"


@ estelles

sitter hemma hos estelle nu & skulle bara säga att jag fortfarande lever.
har bara inte haft tillgång till någon dator eftersom dagen har tillbringats med estelle. vi har börjat skriva på en ny lista, ätit b&j och somvanligt garvat sönder åt vår dåliga humor. nu ska vi sova, för vi är dödströtta & det är en dag imorgon också.

& BTW EMILY!!! BÖRJA BLOGGA HÄR IGEN!!!!!! :D

midnight thoughts

fick nån slags.. vad ska man säga..? sug? begär? längtan efter att
blogga helt plötsligt..det har hänt så mycket på lovet som jag velat..
ja vet inte. såna "bloggmoments" helt enkelt. jag har tänkt "detta måste jag
blogga om!" men sen kommit på att jag inte har nån jävla blogg..
nu våldgästar jag ellens blogg lite och utnyttjar att jag fortfarande kan lösen,
för att ställa en question -

frågan är, ska jag börja blogga igen? här? egen blogg? eller bara låta
detta begär sakta sjunka och försvinna? folk har sagt att jag inte borde ha
slutat men har inte tagit det så seriöst..

okej detta va slöseri på tid ellen du får gärna radera detta imorgon


/emilay

tre mongon & ett svenskarbete


en liten tanke


förra året i januari (närmare bestämt den 27 januari) blev jag ägare till denna skjortan.
jag använde den mer eller mindre varje dag. haha, hade så underbart bra fantasi just
då. nej men seriöst, det var ett tag sen jag hade den på mig, men jag ska ta och leta
upp den och använda den, för den är faktiskt ganska snygg att dra på sig när man inte
hittar något annat gulligt som duger. den + strumpbyxor + linne & outfiten är fäääärdig.


new york

sitter & googlar massa new york-tips och sånt nu.
kan inte fatta att det bara är 1 månad & 2 veckor kvar!!!!

det är tur jag har er!


haha, jag hade skrivit mitt 2011 på inlägget om året som gick. det är tur att ni märker sånt! det är rättat nu iallafall. my mistake.

tredje januari

godmorgon, eller inte riktigt. godeftermiddag säger vi.
just nu sitter jag i soffan och äter julgodis. emily gick hem för en liten stund sen, hon sov här. igår var vi hemma hos didde och kollade på easy a. mycket billigare än att gå på bio! sen stack vi till mcdonalds och på vägen dit hittade vi en såkallad rullstol. gud hörde oss trots allt!

planer för dagen? noll, nada, zero.
jag sov sjukt dåligt inatt. hade långa konversationer med emily tydligen (alltså, jag sov, är rätt skicklig på att prata i sömne faktiskt) och drömde en massa knepiga drömmar. så jag är rätt trött just nu. nu ska jag starta om datorn och försöka få igång lite musik.


allt jag var kom till ett stopp

hej bloggääään
träffade söta matilda idag en stund. först åkte vi pulka i några minuter (livsfarligt) sen beslöt vi oss för att sticka till lund och shoppa. eller ja, shoppinglyckan kanske inte var så enorm just idag, men det var trevligt endå. jag fick iallafall bytt en tröja mot en annan så jag vart nöjd.

om en liten stund ska jag nog hem till didde och kolla film. fast först ska emily komma hit så jag slipper gå den långa vägen dit helt ensam (typ 50 meter). tror emily sover här inatt och isåfall lär det ju bli en dag imorgon också. förlåt för dålig uppdatering. ni är bäst, puss vi hörs.

bild från smögen 08 (eller 07?) när jag knappt visste vad en kamera var.


håll i mig & släpp aldrig taget

nu börjar första dagen på 2011 dra sig mot sitt slut & så även jag. eller ja, jag fortsätter ju imorgon igen. vi får se då vad imorgon har att erbjuda. hoppas på något roligt. eller huuuur? ja, det är klart vi gör. hörs imorgon.

från allt jag egentligen var


"har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var jag sprang snabbt
sprickor blev hål i fasaden, någonstans emellan var jag
masaien, betongen, bastarden jag sprang snabbt
utan någon egentlig plan så en dag
raserades hela mitt slott, allt jag var kom till ett stopp"


första januari tvåtusenelva

klockan är halv tre. vad hände?!
hade en grym kväll igår hemma hos louise. vid tolvslaget stod vi på centrums parkering och jag kan säga att lödde gick wild igårkväll alltså. helvete vad raketer det smälldes.

idag ska jag göra absolut ingenting, exakt så ska nyårsdagen vara!


mitt 2010

JANUARI
jag fyllde femton. jag använde min ed hardy tröja hälften av januaris alla dagar. jag åkte på konfaläger, något som skulle bli ett minne för väldigt länge & jag fotade extremt mycket med min nya kamera (som jag fick i julklapp 2009).



FEBRUARI
jag gjorde resan i mitt liv (hitills) till USA, närmare bestämt orlando & clearwater. jag lyssnade mycket på colbie caillat och jag gjorde det bästa för att få till hyfsade betyg.


MARS
jag återvända till kalla sverige efter två underbara USA-veckor. jag piercade navlen och var allmänt glad.


APRIL
jag praoade på blomsterlandet och fick bära en vacker blå fleecetröja varje dag i två veckor (fräsht). jag konfirmerade mig & våren (och därmed mitt glada humör) kom.



MAJ
jag köpte en urgullig, prickig klänning. jag började lägga ut fula bilder på mig själv med överskrifterna "vissa dagar borde man inte få ha kamera" & jag var ute och njöt av det fina vårvädret.




JUNI
jag slutade åttan. började lovet med att fira emily. jag fick två roomies vid namn emily & emelie som bodde hos mig mer eller mindre hela juni. jag & mina vänner var ute och gjorde lödde osäkert nästan varenda kväll.


JULI
jag & estelle hade en underbar vecka i underbara åhus, en av de bästa veckorna på sommarlovet helt klart! jag var i toscana med min familj & jag bodde en vecka hemma hos emelie när hennes familj var på gotland.




AUGUSTI
jag fortsatte njuta av mitt sommarlov, precis som man ska. jag fick ett underbart avslut på sommarlovet, en kväll i skogen med en massa fina vänner. jag började nian och så var skolan igång. jag tillbringade varje kväll i en vecka inne i malmö på malmö festivalen, underbar vecka!



SEPTEMBER
jag levde i skolan mer eller mindre. jag var med emily i malmö & spelade in ett skolarbete med erica & sofia.



OKTOBER
jag var med erica i hennes stall där jag fotade henne & fina pepper & jag hade ett helvete i skolan. (inlägget är från oktober)



NOVEMBER
först nu märker jag att skolan har varit mitt liv denna hösten (fan vad tråkigt liv). jag byggde naglar iallafall, det var det enda jag kom på om november.


DECEMBER
samtidigt som jag gav allt & lite till i skolan satsade jag galet mycket på dansen & veckan innan jullovet dansade jag nog upp emot 11 timmar i veckan, men en lyckad julshow fick vi ihop! jag slutade skolan för året med betyg att vara stolt över & precis som alltid var december fyllt m
med julförberedelser & såklart julafton.
 


GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!


RSS 2.0