nu är jag redo att möta 2011

nu är det bara några ynka timmar kvar på 2010.
2010 som har varit ett så fruktansvärt bra år. ett år fyllt av utmaningar, framgångar, motgångar, glada stunder & ledsna stunder. ett helt galet år som jag ser som ett av de bästa i mitt liv. jag har haft ett grymt år helt enkelt!

vad tar jag med mig in i 2011 då? självklart alla mina underbara vänner, min familj, mitt hårda arbete i skolan och dansen. jag tar med mig alla minnen som är värda att minnas, bra som dåliga och jag tar med mig bloggen. bakom mig lämnar jag allt bullshit, falska människor och annat som ingen människa behöver. redo att möta nya medgångar & motgångar. redo att möta allt. för enda gången jag backar, är när jag tar sats.


sista dagen på året

goodmorning sunshines. eller ja, klockan är halv ett och jag känner mig som allt annat än en solstråle just nu. men det ska vi snart ändra!!! sitter och väntar på att badrummet ska bli ledigt så jag kan dusha och påbörja min förvandling. tagga för ikväll också. självklart. mycket som ska göras & så lite tid. let's get started.

näst sista dagen på 2010


och så slutade ännu en dag

nu ska lilla, söta, lata ellen snart sova. för det är faktiskt en dag imorgon också! och inte vilken dag som helst utan självaste nyårsafton. det har väl ingen missat? så nu ska jag få mina 11 timmars skönhetssömn och hoppas på att vakna upp något fräshare (och med ett något normalare öga) imorgon.

eller innan jag ska sova ska jag faktiskt kolla klart på dirty dancing som jag somnade ifrån igår. eller jag kanske måste se om hela förresten. jag tog salva igår i ögat som gjorde att man blev helt blind så jag kollade film med ett öga och det kanske inte var det mest optimala. äsch, jag har inget roligt att skriva. bloggen suger just nu jag vet det. förlåt mig. godnatt.

ur mitt framgooglade ugglearkiv

H&M SPRING 2011

ingen har väl missat att h&m's nya katalog för våren 2011 har kommit ut?
till mig anlände den igår och det är alltid lika kul att få den tycker jag. speciellt nu när vintern är kall & tråkig. iallafall så blev jag ganska besviken. jag hittade typ bara 2-3 saker jag verkligen ville ha. annars brukar jag verkligen sitta och hålla andan när jag bläddrar och hitta något jag vill ha på var och var annan sida. alltså det var ju absolut inte fula grejer eller så, men det var inte direkt det jag hade förväntat mig. jag blev iallafall besviken. vad tyckte ni?


jag <3 mtv marathon

jaaaa, vad ska jag säga. det är run's house marathon på mtv enda till klockan 3.
ni vet var ni hittar mig. in. front. of. my. tv.


överdrivet intressant information

godmorgon godmiddag godkväll
faktum är att det spelar inte så stor roll, jag ska gå och lägga mig snart i vilket fall som helst. sitter vid den stationära datorn upstairs at the moment. inte för det spelar någon roll de heller.

idag åkte vi som sagt in till landskrona för att äta lunch. dock var basilika stängt men mormor hade en plan b så vi gick och åt på ett annat kinesmatställe istället. det funkade lika bra de. mätta blev vi iallafall. sen gick vi in i några affärer och sådär. jag hittade en tröja för 50 kronor på H&M så jag var glad.

vi var en sväng på nova också innan vi körde hem. där hittade jag ingenting. dock hade bik bok en grym rea för den som orkar kriga leta där. TIPS!

nu har jag precis dushat & fönat håret och ska få mamma till att bädda rent i min säng. yummie.
godnatt på er små huliganer

little miss fat

nu, mina vänner, ska jag tralla ner för trappan å borsta tänderna.
imorgon tror jag (läs hoppas jag) att vi ska in till landskrona och äta lunch på basilika. eller jag vet inte om jag hoppas egentligen. för jag har BARA ätit skit detta lovet. helt seriöst, jag har inte varit nyttig en enda dag. mina små klasskompisar kommer inte känna igen mig bakom allt fett sen när skolan börjar igen.

jag längtar sönder tills dansen ska komma igång igen. JAG VILL TRÄNA!!!!!
ut och springa får jag väl också göra, men inte förrän det blir lite varmare. jag menar, jag vill inte dö. haha, jag kanske ska köpa ett 10-kort på kraftverket också och börja spinna med mamma, men de låter jobbigt. något gymkort tänker jag däremot inte skaffa mig (går mot strömmen härja). nej, det är kondition jag vill ha. jag vill inte lyfta tändstickor bland biffarna på gymmet. nono.

bjuder stenhårt på bilden. blir alldeles sprattig i benen när jag ser detta. jag vill ha värme så att jag kan tralla runt i trädgården utan att ha snö upp till shortskanten.

idag är min lyckodag

mitt ena öga har svällt upp. haha.
det har fastat något under min m-knapp som gör den väldans seg.
mitt rum är stökigt. jag städade igår.
vi har 1 punkt kvar på listan. att göra ett armband. jag har inte en aning om var mina pärlor är.
jag har tappat en tjuga.
& gått upp x antal kilo för att jag & estelle gjorde tårta idag.


tjalalala

bloggen får vara lite lidande nu. jag är med estelle & vi ska snart sticka till centersyd (för tredje dagen irad) och käka lunch/frulle. vi ska handla ingredienser till en fet tårta och hinna göra svamparmband och rita två teckningar idag. stressigt. puss vi hörs.


hey, it's chris brown


jag är dubbelmoral

jag säger att jag är trött på engelska låttexter som rubriker. men vad dominerar egentligen mina rubriksfält?
jag säger att även om jag hade kunnat hade jag inte spolat tillbaka tiden. b-u-l-l-s-h-i-t.

ellen dubbelmoral rodman

watching the world in your eyes


jag är kär i min nya parfym! den var efterlängtad och den kom som en räddare i nöden!

sweet sixteen

om bara en månad fyller jag år. så på julafton satt jag och skrev en ny önskelista.
jag kanske ska önska mig en super psycho sweet sixteen fest? vad säger ni? ;)


idag har jag...

...varit på center syd (igen)
...ätit sovlaki
...stått och väntat på att pappa skulle välja räkor (tog en kvart)
...nästan läst ut elsas värld

väldigt händelserik dag om jag får säga det själv. not.

favorit i repris eller vadå

even if

även om jag kunde spola tillbaka tiden, skulle jag inte göra det. det är konsten med att lägga saker bakom sig. let the past be the past.


"MY SUSHICAKE!!!!!"


haha, någon mer än jag & emily som såg my pshycho sixteen
the movie på mtv igår? alltså vad var det för sjukt? och sen
när visar mtv filmer? iallafall hade vi sjukt kul åt scenen på
bilden (hittade tyvärr ingen bättre). vi dog av skratt iallafall.
fast själva filmen var rätt skum. alla dog & kroken var läskig.


mycket innehåll, check

men tjeeeeeeeeeenalääääget. längesen. vi kör rakt på sak.
pappa har köpt en ny leksak till sig själv. en ny liten söt kompaktkamera. det är sorligt men sant, jag kan inte fota med kompaktkamera längre! :'| jag har glömt hur man gör. kunde inte ens stänga av blixten(!!!)

annars trotsade jag & emily mellandagsrean idag för att byta en julklapp & stilla vårt extrema sug efter mc donalds. haha, vi gick dit igår mitt i natten OCH DET VAR STÄNGT!!!!! det var en del av oss som dog där kan jag säga. fyfan, det trodde jag inte. bara mange med kollen som inte sviker. inte ens på juldagen (internt skämt, förlåt).

min annars största kraftansträgning idag var när jag tog mig från min säng ner till soffan för att kolla på run's house maraton på mtv i några timmar. fan vad vi har haft kul åt den familjen, jag och emily. mamman är bara för negativ och joey/rev/run-d.m.c är så jävla klockren. "jag rökte som en skorsten" var dagens alltså.


någon som kan göra mig en tjänst?


gårdagens grötrim

alla tappade apptiten när vi satt och åt gröten
när pappa plötsligt fick fram nöten
att få en nöt är väl inte så fett
när det viktigaste är att familjen är komplett

detta vackra rim var det, tror det eller ej, min bror som komponerade. fast det inte ens var han som fick nöten. pappa kom inte på något rim så då fick han inte heller något pris.


lalalalalalalalalalalalalala

ALLTSÅ JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT. FÅR D.A.M.P
juldagen måste vara årets absolut segaste dag


fucka upp, de är mitt andranamn

september & petter's baksmälla sätter sig på hjärnan, det kan jag lova!
juldag idag & juldag är trååååååååkigt. jag har ingenting å göra. har testat min systers nya trippeltång, läst elsas värld, läst tusen bloggar. är helt rastlös. har inget å blogga om heller. men det gör inte så mycket. för på juldagen får man lov att vara lite lat, eller mycket lat om man vill. men tråkigt är det! det kommer man inte ifrån!

min syster var social och la sig ner i soffan med en ansiktsmask. det ser ut som bajs


familjen annorlunda


ja vad ska man säga. i vår familj köper vi julklappar till oss själva. det räcker inte med det man får av andra. haha men mycket är mer, det kommer man inte ifrån.

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

bara jag som har tröttnat på engelska rubriker? alltså jag hade ju alltid engelska sångtexter eller likande innan (läs har fortfarande). men jag börjar seriöst tröttna och har man ingen inspiration till egna rubriken är detta ypperligt. men ärligt, det börjar kännas gjort nu. och svenska låttexter då? ja, då blir det bara daniel adams-ray, oskar linnros, petter & timbuktu som jag lyssnar på som sjunger på svenska. tror jag iallafall. jo, men så är det.

haha, fan vad random & fruktansvärt onödigt inlägg. förlåt. FET iCARE PÅ DETTA!


julafton

nu var julfirandet mer eller mindre över för detta året. helt galet hur mycket förberedelser det krävs för några timmars traditionellt julfirande egentligen.
jaa, min dag har iallafall varit lyckad och det hoppas jag alla mina läsares har varit också!
julmaten uppäten (för idag iallafall) och julklapparna utdelade. gladast av alla blev nog vilma för sitt tandsmycke som hon har önskat sig så länge. bland mina julklappar hittade jag bland annat ett nytt headset till min telefon, en sminkkurs på make up store, lite kläder & en ny parfym. uppskattas! & så fick jag äntligen elsas värld. uppföljaren till sofi fahrmans elsas mode. har velat ha den sen den kom ut så nu ska jag läsa. mysigt.


dag tjugofyra - bilder från förr

& med från förr så menar jag några år sen. inte från när jag var liten, för de har ni redan sett.






MERRY XMAS!


visste du...

att jag vill - ha en ny dator
att jag lyssnar mest på - nrj
att jag inte gillar - när någon smsar mig när jag har lagt ner mobilen i fickan och tagit på min vantar
att kärlek är -
 som en vässad kniv. i onda händer tar den liv
att jag gillar att -
 prata
att sist jag grät var - imorse. jag vaknade av att jag grät. haha, jag drömde om att det kom in folk när jag satt på toa. jag dog när jag vaknade. fyfan vad kul
att min mobiltelefon är - konstig. genvägsknappen har slutat fungera
att när jag vaknar på morgonen -
 kollar jag alltid på klockan
att innan jag går och lägger mig -
 måste jag kolla min mobil minst 2 gånger
att idag har jag - ätit på max
att jag just nu tänker på - när jag ska gå och lägga mig
att i kväll ska jag - tagga julafton!!!!
att i morgon kommer jag - få julklappar :D
att jag hoppas -
 att jag kommer träffa många kändisar i new york
att jag verkligen vill - ha en ny dator

hittade denna listan på min gamla blogg. tyckte den var lite rolig. vet ni hur kul de är att läsa min gamla blogg förresten? haha, jag sitter här & minns & skrattar & tänker tillbaka på minnen. på det som var. ta er en titt på www.hejrodmans.blogg.se

dan före doppardan


härmed förklarar jag mitt rum julstädat! jobbigt värre, men det är jättejättefint nu!
iallafall så har jag tillbringat ett par timmar på tråkiga centersyd idag, så nu är exakt alla julklappar inhandlade. sista minuten ni vet. vem har sagt att det inte fungerar?

imorgon är det julafton och julkänslan är på topp. eller inte.

dag tjugotre - en resa


slingriga vägar. milslånga vinrankor. små bergsbyar. olivträd. pizza. en resa. italien.


allt som flyger upp måste landa till slut



nykär

i två riktigt fina låtar nu i vinterkylan


save tonight - emd


perfect for me - ron pope

ja0

bloggen får stå lite halvdöd nu ett par dagar (har gjort det också nu senaste dagarna).
det är trots allt jul och jag har faktiskt inga idéer. självklart kommer jag blogga men inte aktivt direkt. hoppas ni överlever. ;)

EMILY JAG SAKNAR DITT BLOGGANDE :(

kallt

sov hos stell
san inatt efter att ha varit ute i -20. jag trodde seriöst jag skulle dö men justin bieber vakade över oss. <33333 sen såg vi SATC2 och idag bakade vi pepparkakor med axel för det stod på listan. sen kollade vi på toy story 3. den söööööög! blev jättebesviken.

ja, jag har inte mycket mera att berätta. jag är astrött & sjukt irriterad på allt och alla. puss&hej.

bild på stellan svensson (eller inte, ANDRA SIDAN HÄCKEN I MITT <3)

dag tjugotvå - ett ögonblick


denna bilden är extremt mycket catch the moment!
haha, fan vad vi är fula :D


dag tjugoett - såhär många vänner har jag på facebook


sista dansen :(

precis hemkommen från sista danslektionen för iår. känns förjävla tråkigt rent ut sagt. sitter och tuggar på en lussebulle som, hör och häpna, min bror har bakat.

annars har jag icke mycket att säga. sista skoldagen imorgon. härligt! :D

dag tjugo - favoritgodis

rosa sura skumbananer, laserstrålar, polkagrisar, platta choklader, ferraribilar i colasmak, filidutter, sura colanappar, pimpim & choklaaaaaaaaaaaaaaaaaad <333333333333333333333

jag är galen i godis och gillar det mesta, men det är saker som gärna får finnas i min godispåse!

pannkakor funkar också :D


zwingin' christmas


zwingin' christmas lödde centrum julshow 18 december 2010


helgen

har haft en helt underbar helg! idag var jag somsagt i malmö med stellsie och det var väldigt trevligt. hittade dock inte det jag letade efter men kom hem med lite annat. bland annat något inom ugglekategorin som kommer upp imorgon. nu ska jag snart sova, eftersom sömn har det varit snålt med denna helgen. imorgon taggar vi skola och dans. nästsista dagen i skolan tillochmed. gud vilket ointressant inlägg. vi hörs imorgon! :D


kolla så söööööööt <3

dag nitton - det här ångrar jag

life is to short to wake up in the morning
with regrets. so love the people who treat
you right, forget about one's who don't
and belive that everything happens for a
reason. if you get a chance, take it. if it
changes your life, let it. nobody said that it
would be easy, they just promised it will be
worth it.

det finns mycket jag ångrar. massor säkerligen. men jag försöker att inte lägga allt för mycket kraft på det. ångra aldrig något som en gång fått dig att le.


yay

nu sticker jag & estelle a.k.a stellan svensson in till malmö. tja

dag arton - ett beroende


VI ÄR SÅ JÄVLA BRA


2 grymma shower vi fick till idag!!!!! vi är allt bra vi!

mjau

åh, vad jag älskar nyfönat hår. det är det bästa som finns. efter att dansa.
nu ska jag gå och nanna eftersom jag ska upp 8 imorgon (wiho). så puss och gónatt små gurkor

(asgammal bild) men kolla så skitt katt. hata nya msn!

oj

det blev visst fyra timmars dans. underbart!
imorgon är det showtiiiime! sjuuukt kul. är astaggad ;)

nu ska jag sätta mig och sy fast röda band på två kjolar (offrade mig för laget och syr både min egen och en annan tjejs, väldigt snällt gjort av mig) så nu ska jag väl äntligen få nytta av mina *host* sykunskaper. wish me luck!

i just wanna dance, i don't really care


ÄR TAGGAD SOM EN JÄVLA KAKTUS TILL DANSEN ALLTSÅÅÅÅÅ!!!!
taggar med absolut bästa tagglåten just nu!
sämst kvalité på youtubeklippet :(


dag sjutton - vad jag önskar mig i julklapp


[k l i c k a p å b i l d e n]


högtalaren sprakar :(

fyihelvete vad jobbigt. sitter och lyssnar på nrj. ena högtalaren sprakar.

idag dansar jag från 17-20.30. härligt! det enda minuset är väl att det är på en fredagkväll. men jag klagar iiinte! :D
idag hade vi volleybollturnering, vet inte om jag tyckte det var kul eller inte. volleyboll är skitkul om man bara får ingång spelet och det fick inte vi så många gånger direkt. blogg.se dampade sönder igår = inte okej. jaja, jag var somsagt och käkade lunch + gick en liten runda på csyd igår med cajsa & erica. efter det var det dansträning i 3 timmar. ruuuuligt.
nu måste jag äta, är sjukt hungrig!

asrandom bild. men han är söööööt (& liten)

dag sexton - ett sommarminne


ett sommarminne - emilys b-dayparty men också den första dagen på sommarlovet

mot mcdonalds

vi slutade fem över halv ett idag. så jävla najjjjjz!
nu sitter jag & erica i mitt kök. vi kom precis hem, tog typ en kvart att gå hem för vi blåste bort och snöade sönder. nu ska vi vill donken och käka lunch. ännu mer najjjzz :D

erica & peppar <3


don't you think

för en gångs skull ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt. alltså jag snackar om typ 10 minuter. sen om jag kan somna eller inte, det är en helt annan grej. kanske sätter igång en film eller något. fast då måste jag städa, eftersom tv'n är skymd av ett berg av kläder. jag borde räkna matte, för vi har diagnos imorgon. men det är bara en diagnos och då är det väl bäst att vara oförberedd så jag vet vad jag behöver öva på.

förövrigt är betygen satta nu och imorgon är våran sista riktiga skoldag. på fredag har vi volleybollturnering (kill me) och på måndag har vi temadag & på tisdag får vi betygen sen hoppas jag att vi får gå hem. sitter och planerar helgen nu. förhoppningsvis ska jag försöka klämma in på dansshow & att träffa estelle och få gjort massa punkter på listan vilket absolut börjar bli panik nu!!! jaja, vi får se vad som händer. puss å godnatt!


fleecestrumpor by ellen liksom


hahahaha, jag dör. fan vad ful bild! detta lyckades jag åstadkomma på syslöjdslektionen idag. mvg nästa. right?

knäckigt


jag & min syster har gjort knäck idag. det blev fail. massor av fail. men juligt är det allt


dag femton - varför jag bloggar

jag vet inte varför jag bloggar. det var carro som fick mig att börja. och sen var jag fast. jag älskar att blogga och jag älskar när statistiken går uppåt och kommentarerna ökar, men jag vill inte bli storbloggare eller så. det har liksom aldrig varit mitt mål.

men jag tycker blogga är ett bra sätt att dela med sig av händelser och tips osv. på! jag läser hur mycket bloggar som helst och tycker det är skitkul. tänk så mycket vi hade gått miste om utan bloggarna.

carro som har tagit bilden så jag tyckte det var lite passande. eller inte...

desperate housewives

HUR bra var inte säsongens sista desperata hemmafruar? SÅÅÅÅ BRA!
hatade slutet dock, nu måste man vänta hur länge som helst på att få veta vem som sköt paul young! jag vågar inte gissa, för jag gissar alltid fel. men man har ju sina funderingar. haha. hur kan en serie vara så bra? ÄLSKA DHW!

NY REGEL MINA VÄNNER!

okej kära bloggläsare. jag har en ny regel på bloggen!
minst vartannat inlägg måste innehålla en bild! no matter what. eller jo, det finns ETT enda litet undantag och det är om jag bara skriver typ 1 rad som det står typ "jag har noprov måste plugga blablabla". alltså bara en snabb hälsning så att ni ska veta att jag lever, annars måste det vara bild! random eller inte. det kan ju vara bara en text, ellerhur. min blogg måste bli roligare och bilder = en bit på vägen!
jag tycker detta låter toppen. så random bild har ni hääääär:

denna bilden har jag döpt till "talking shit" och jag tyckte det passade bra till detta inlägget! och nej, det kommer givetvis inte bara bli bilder på mig utan lite vad som helst!

back on the dancefloor


rihanna i oktober. gissa om jag längtar! :D


dag fjorton - något jag saknar


jag kunde valt tusen saker. för det finns tusen saker jag saknar. usa, mellanstadiet, sally,
men jag försöker att inte sakna allt för mycket utan istället använda mig av orden
 "dont cry because it ended, smile because it happened" 


acne


dog lite när jag såg denna. jag är helt totalt kär i den!
dog lite mer när jag såg priset som ligger på 3495 :-


dag tretton - mina drömmar

jag, precis som alla andra, har drömmar. stora drömmar & små drömmar.
min högsta dröm är att få resa mer eller mindre hur mycket jag vill. jag verkligen ÄLSKAR att resa och skulle kunna göra det jämt. det finns så många platser jag vill uppleva. det är inte en och inte två gånger jag sagt till mamma: "efter new york vill jag till tokyo & london & australien & miami & bangkok &  new york igen"!

om vi ska säga framtidsdrömmar är det att bli rik, rik, rik! jag vill ha ett jobb där man tjänar fett bra med pengar och där man får resa och gärna bo utomlands. det hade verkligen varit drömmen.

vart vill jag bo i mina drömmar då? storstad såklart!!! i en ljus typ takvåning med stora fönsterkarmar att kunna sitta i, högt i tak med maskroslampor, vitt kök och sovrummet ska vara en vit dröm. och så självklart ska den ha världens fetaste walk in closet. vilket tjej drömmer inte om det?

jag älskar att drömma, men blir lika frustrerad varje gång jag kommer på att det inte är verklighet. men jag ska verkligen göra mitt yttersta för att förverkliga mina drömmar!
don't dream your life, live your dreams.

hemma

nu är terminens sista prov avklarat! jag hade världens ångest igårkväll somsagt. men jag läste igenom det imorse och det kändes bättre så jag tog det som det kom och jag tror det gick bra. vi får hålla tummarna!
dag tretton+fjorton kommer alldeles strax, jag ska bara äta först eftersom jag kommer dö av hunger annars!

MAAAAAAAAAAAAAAAAT <3333333333333

död

känner att jag vill lägga ner lite mer tid än 2 sekunder till dag 13 - mina drömmar så den & fjorton kommer upp imorgon. lovar. jag är ihjälstressad nu, har typ skrikit ut min vrede för det jäkla kemiprovet så hela världen har hört & dansat i tre timmar nästan. nu ska jag snabbdusha & sova.

ansiktsmask

sitter med en ansiktsmask uppkletat i hela fejjan nu. mysigt. & kladdigt.
är egentligen inte ansiktsmasktypen, men jag fick en hemma hos matilda när vi körde paketleken så varför inte testa. detta var en som luktade vanilj från h&m. när man tog på den blev den jättevarm. sjukt mysigt. haha. så vi får se om den ger något resultat. den ska sköljas av om 10 minuter :)

dag tolv - min dag

jag vaknade vid 9 för att sen somna om till klockan 11 då jag vaknade när en galen maskin utanför huset tog bort isen så att hela huset vibrerade. sen gick jag upp & gick ner för trappan bara för att slänga mig i vår nya soffa och ha minigolfturnering med min lillasyster (på mobilen, haha älska mobilspel). jag vann så jag gick för att äta en segerlunch som bestod av en macka. sen bytte jag om till danskläder och sen kom matilda och hämtade mig fem i halv två. musikalträning började kvart i två. hade lite dramaövningar idag. skiiiitkul! när den var slut repade vi inför julshowen två timmar. inte lika kul, går inte in på detaljer. sen gick jag och matilda in på centrum för att köpa dextrosol och tuggummi. sen gick vi hela långa vägen hem medan vi klagade på streetdansen. sen åt jag mat som pappa hade lagat och sen hamnade jag här.

världens fetaste iCare på detta inlägget.

dag elva - det här åt jag idag

en lussebulle, någonting med räkor och avocado & en hel massa pepperkaksdeg.
och än har vi inte ätit kvällsmat ännu.


on my wall

"dance like nobody's watching, love like you've never been hurt.
sing like nobody's listening & live like it's heaven on earth."

är helt kär i texten! har ju funderat på att sätta upp en fin text/ett budskap på min tomma vägg. men varit lite tveksam eftersom jag inte hittat någon som jag verkligen ha. jag menar man ska ju se den flera gånger per dag. vakna till den, somna till den, you name it. men vad sägs? denna kan jag nog leva med... ;)

oldies



tjejkväll & pepparkaksbak

hela morgonen (eller ja, fram till 2) har jag varit hemma hos ellinor i min klass och bakat pepparkakor. med hemmagjord pepparkaksdeg. världens godaste dessutom! :D

igårkväll dansade jag, stressade hem, dushade & fixade mig på en kvart, sen kom erica och vi gick till matilda för tjejmiddag. där var en hel massa tjejer. typ 20 stycken. det var hur trevligt som helst! tack för det & speciellt tack då till sara & matilda som höll i det hela.

jag & sötnosarna amanda & estelle

dag tio - något jag tycker är läskigt

detta inlägget skulle ha kommit upp igår. blunda för datumet bara. låtsats som inget. le & vinka pojkar, bara le & vinka.

jag är en väldigt lättskrämd människa. det kanske inte syns och märks. men så är sanningen. dessutom är jag expert på att skrämma upp mig själv. haha. jag är livrädd för en hel del saker, mörker, läskiga gubbar man träffar ute, våldtäcksmän, psykopater, ormar, att tappa alla mina tänder, att tappa allt mitt hår och stora sår eller hur jag ska förklara det, typ sår & utslag på stora partier och sånt. usch usch usch.

jag är rädd för alla sorters skräckfilmer, men endå tvingar jag mig själv titta på det. (mina vänner tvingar mig också ibland) och jag tittar. jag dör lite och sen kan jag inte sova på 1 månad. men endå ser jag på det. varför? det är inte för att jag är dum i huvudet, det är för att det är en rolig känsla att vara livrädd. helt enkelt.


jag ger upp nuuuuu

nu ger jag upp! kom till augusti utan problem. sen började datorn strejka så jag har suttit och gjort september & framsidan i onödan. inte kul! det är så jäkla drygt att göra alla dessa månader! inte så att det är svårt, bara långtråkigt! allt är precis likadant känns det som.

nu ska jag ta tag i de 112 oreg. verben som ska in i huvudet till imorgon. over&out.

bildprojekt

jag har inte ens börjat med bildarbetet. jag är så sjukt trött. jag orkar verkligen inte. men det är väl bara att ta itu med det också. när jag väl är klar är det liksom en lättnad. haha, så jäkla skönt att lämna in ett arbete man har jobbat riktigt länge/hårt med!

dag nio - mina jobb

jag har jobbat på SDR som reklamutdelare
& passat barn.

jag vet...inte mycket till CV.
men vi kan ju hoppas att mina betyg kan komplettera det.

i can only tell you what it feels like

jag kommer sitta hela kvällen med mitt bildarbete. snyft. det ska tydligen vara inlämnat imorgon och jag har bara gjort 3 av 13 delar. great ju! dessutom har jag prov på alla oregelbundna verb imorgon. ännu mer great! HEJ ELLEN SKA BARA GÖRA LÄXA IKVÄLL :(

eller jag ska självklart göra dag nio också. vad trodde ni egentligen?


be stupid by diesel


you can count on me like one two three


count on me - bruno mars ♥

go went gone

sitter och pluggar in 112 oregelbundna verb. yay. jag kräker snart upp en fjärde form.

lagom random bild från italien. pappa kommer inte hem förrän fredag...(till era iCares)
NU SKA JAG GO WENT GONE & GRÄVA MIN GRAV. pussäääään

Are boys stronger than girls?

No. Can they bleed for a week and not die? Can they fit their legs into severely tight jeans? Can they watch the love of ur life be with someone else and act like u dont care? Can you poke ur eye with eyeliner and not scream? I dont think so.

taggad som en kaktus

nu sticker jag och dansaaaaaaaaar. lilla salen. 2 timmar. wuhu.

of all the lonely people

JAG KLARADE HELA SKOLDAGEN IDAG! applåder till mig jatacktacktack.
dagen gick sjuukt fort och jag hann knappt reagera innan jag skulle hem igen.

gjorde två upptäckter idag:
1. det är gott att ha oliver i tomatsoppa
2. jag ska inte satsa på en karriär inom sy-yrket.


dag åtta - hur jag var när jag var liten.

rolig. glad. påhittig. lurig. rätt bra koll. lärde mig skriva&läsa på dagis. var med i så kallat sommarboken när jag var 4½. ville jämt leka fattig (fråga mig inte varför). japp, det var jag i ett nötskal.


mitt lilla bus

kom precis hem från veterinären med min lilla kjelle.
igår kom han in haltande. låg i soffan en stund, hade typ gett upp. han var helt tom. så vi skulle åka in till djurakuten med honom, men när jag skulle lyfta upp honom fick han så ont så han flydde i panik, och ytterdörren stod öppen. hela natten var han ute stackarn.
var ute och letade efter honom i bara tröja igårkväll. det gjorde inte gott för min förkylning kan man ju säga.

imorse kom han in, helt slut och har sovit hela dagen. vid 3 åkte vi in till lund med honom så nu har han ingen päls på höger armbåge. snutte lilla, du har då otur <3

dag sju - vad jag tycker om skolan

detta var ju en passade uppgift eftersom jag är hemma från skolan idag!

jag tycker om skolan för det mesta. jag går på en bra skola, som jag dessutom har "valt själv" mer eller mindre. jag har en ganska bra klass & jag har jättebra lärare.

läxor & prov suger men det är väl nödvändligt antar jag. jag hade gärna haft lite fler & lite längre lov. men vem hade inte? skolan är jätteviktig och jag tycker det är jätteviktigt att man presterar så gott man kan. den är också viktig på den sociala biten. jag menar många (nästan alla) av mina vänner har jag fått via skolan. skolan är bra & jag tror att man ska ta vara på den korta skoltiden. för det går fort, sen är den över.


förkylningar sux!!!

har åkt på en dunderförkylning = inte kul över huvud taget.
att jag dessutom har snytit mig så mycket så jag har skitont i huvudet gör inte saken ett dugg bättre.

klarade hela skoldagen tack vare alvedon men det verkar som att jag får sota för det nu.

dag sex - onödig information om mig

x jag är nästan alltid hungrig.
x jag kan alltså äta mig dödsmätt men ändå vara hungrig 10 min efter det
x jag är ganska lättlärd
x jag är galen i cribs på mtv
x ..& brooke knows best
x jag har runt 40-50 ringar
x jag kan lyssna på samma låt hur länge som helst
x dessutom måste jag höra de flesta låtar ett par gånger innan jag kan tycka om dom
x jag tycker om jared leto, men lyssnar inte på hans musik
x sommar är min favoritårstid
x jag är inte nöjd med mina betyg
x jag räknar dagar till jag ska till new york
x jag tycker iPhone 3GS är snyggare än 4:an, men vill ändå ha en iPhone 4
x det längsta jag har sovit till är tio i tolv
x jag är (pepparpeppar) nästan aldrig sjuk
x jag går upp 20 min innan jag går till skolan
x alltså är jag väldigt snabbfixad
x jag hatar skräckfilmer
x & tror på spöken
 



goodnight

nu går jag och lägger mig. är grymt trött & har lovat att ta över pappas jobb att väcka mamma kvart över 5 imorgon så hon inte ska försova sig. (mamma öppnar & pappa är bortrest).

skola, historieplugg, bloggning & fusion står på morgondagens planering. kuligt.

torgduva i florens.  

söndagkväll

taggar vi skola imorgon dåååå! börjar veckan med matte. tjoho! -.-
men man ska se allt från den ljusa sidan och då kan jag ju påpeka att det är bara 2 hela veckor (& två små dagar i vecka 51) kvar i skolan sen så börjar jullovet. ska bli grymt skönt med lov och jag taggar julafton & 2011 som fan alltså.

2011 har redan en hel del att erbjuda. i februari åker jag till new york. jag ska välja gymnasium (och helst komma in på det också) och jag har sommaren att se fram emot. kan sitta och drömma om sommaren i timmar. vi får hoppas på att sommar 11 kommer bli minst lika bra som sommar 10!


O.P.I nailpolish


jag är kär i O.P:I's nagellack. har inget själv tyvärr.
men färgerna är helt underbara!!! jag som är ett sånt
nagellacksfreak borde ju faktiskt äga ett tycker man.
rätt dyra, men jag ska kolla upp det i new york. säkert
mycket billigare där!


flashmob citytunneln malmö


ganska långt bak. massa gula tröjor. bland mina gultröjade kompisar står jag. :)
jag ser mig. gör ni? (antagligen inte)

flashmob citytunneln.

anledningen till att jag var i malmö och "tittade på citytunneln" eller rättaresagt glashuset var för att jag skulle vara med i en flashmob där. för er som inte vet vad en flashmob är så är det när massor med människor har lärt sig samma dans och så dansar man den på allmän plats utan att omgivningen vet om det. sjukt kul att få ha varit med om detta! sen om det blev svensk rekord i flashmob eller inte. det vet jag inte. det spelar inte så stor roll tycker jag. om det kommer upp på youtube så ska jag självklart visa det här. annars vet jag inte hur jag ska förklara det.

jag & söta matilda passade även på att ta en liten malmörunda. i converse. vi gick in i de butiker som hade öppet, vilket var typ h&m och åhléns. vi stannade även på subway där vi satt typ en timme. jag har iallafall haft en jättemysig dag!


dag fem - något som upprör mig

det finns kanske inte så mycket som upprör mig. eller så finns de det.
jag vet faktiskt inte. var går gränsen mellan mycket & lite?

jag blir upprörd på att min cykel inte har vinterdäck (haha)
& så blir jag blir över pengar. pengar mest av allt. varför har inte jag lika mycket pengar som den & den & den och varför styr pengar hela världen. varför har vissa inget och vissa allt?

jag blir upprörd över att världen har så fruktansvärt mycket problem och så fruktansvärt lite lösningar.
& så blir jag upprörd när ingen förstår mig.


malmö citytunnel

nu sticker jag & matilda till busseeeen. vi ska äta lunch, förhoppningsvis titta i lite affärer och så ska vi titta på den nya citytunneln. oerhört intressant. har hört att den ska vara väldigt...speciell...
har mina röda converse på mig. hur ska detta gå?! iallafall så kommer dagens punkt upp ikväll tillsammans med ett inlägg om vadjag har gjort idag. see ya later alligators


sleep tight

nu ska jag sova. imorgon kl. 11.35 går bussen till malmötown där jag och matilda först ska äta och gå runt lite och sen ska vi förhoppningsvis slå svenskt rekord. och ska man slå rekord måste man vara utvilad. så godnatt små barn.

& till era iCares: jag har haft en trevlig kväll. kollat på miss march & snackat i skype med john vennor. jag fattar inte wow.

grått och gulligt


[ w e b b c a m b i l d ]
hahahaha, bra bild va. älskar den
jag & mamma var uppe en sväng
på centersyd innan och jag fick en
ny blus. den är jääättesöt! är dock
lite osäker på om jag passar i grå.


liveblogg från...

...KÖKSBORDET! japp, just nu ligger jag på köksbordet och bloggar, det är asnajs och ha kökslampan i huvudet. varm och skönt, man kanske blir brun också... borde nog byta ut den till en uvlampa! mamma tycker jag är konstig för att jag kan alla låtar som spelas på nrj, men det är väl klart.

det luktar seansons frestelse


ALLTSÅ ÄLSKA SEAN BANAN!!! årets julelåt. helt klart!


morgon

sov i nästan tolv timmar inatt. sjuuukt skönt!
vaknade, satte igång tv'n och kollade på the hills hollywood ending. (tror jag de hette iaf. ja ni vet dom kollade tillbaka på alla 6 säsonger och sånt). the hills är slut nu iallafall. mitt liv med typ! älskar the hills.

nu har jag iallafall precis dushat och sitter och dricker cola. det finns inget bättre sätt att börja dagen på!


dag fyra - i min väska

eftersom det är vinter nu, har jag alla nödvänliga grejer i mina jackfickor, så jag kör skolväska nudå.

dator
skolböcker (extremt många eftersom jag aldrig orkar lämna dom i skåpet)
miljoner löspapper
gamla prov
tuggummi
pennor

& sen har jag en såkallad väskväska. en liiiten väska (snarare stor som en sminkväska) som jag flyttar från väska till väska. där i har jag allt jag kan tänkas behöva för att fastna en natt på en öde ö. ja, lista själv ut resten.

inte det mest intressanta inlägget och inte det mest intressanta innehållet heller nej.

min idolåsikt

det var ett jäkla tjat om idol. jaa, olle åkte ut. deal with it!
ja, minnah är kvar & varför får inte hon vinna helt plötsligt? bara för hon åkte ut engång. men har ni glömt allas våran agnes? hon åkte också ut men en jurymedlem (kommer inte ihåg vem, antagligen typ peter swartling eller nån) plockade in henne igen. hon vann ju och henne har det gått finfint för!
och varför får inte jay vinna? "men han har ju knaaaarkaaat". vi är bara människor. jay är inget undantag. vi gör misstag.

däremot har jag en undran. jay är ju inte direkt en typisk idoldeltagare. han är bra, inte så jag menar. men är verkligen idol det sättet han vill bli känd på? bara en tanke.
(följer inte idol speciellt slaviskt, har kollat enstaka fredagsfinaler + auditions men lite koll har jag allt)


nrj @ the club <3

NRJ @ the club är kärlek
bara massa härliga remixer.


heaven doesn't seem far away

sitter & lyssnar på a drop in the ocean & rise to the occasion. världens finaste låtar som väcker så sjuuukt mycket minnen så de finns inte. rise to the occasion lyssnade jag på hur mycket som helst i sjuan. kommer ihåg att jag satte igång den låten och la mobilen under kudden när jag skulle sova. kunde verkligen inte somna utan att ha gjort så. a drop in the ocean tror jag jag lyssnade på ännu tidigare. typ sommarn mellan 6an-7an? den väcker nästan ännu fler minnen. enda sen dess har jag lyssnat på ron pope. perfect for me & you are the reason i come home är två favoriter! sjukt mysiga låtar.


:(

det är fredag & jag hittar inte en enda godisbit i vårt hus. skandal.
INTE OKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

dag tre - mina syskon

Frågan "har du några syskon" uppkommer inte lika ofta nu som förr i dagens samtal. Jag har varit med om att folk trott att jag varit ensambarn och att jag bara har en lillasyster. Men icke! Jag har faktiskt två syskon. Elias & Vilma. Arton & elva. Så jag är faktiskt mellanbarn.

Jag pratar inte så mycket om min bror. Det är för det inte finns så mycket att säga. Han är gamern nr 1 och när han inte tillbringar sin tid på Polhems teknikprogram (tredje året) sitter han framför sin dator mest hela tiden. Vad det är han spelar har jag ingen aning om.
När vi var mindre bråkade vi hela tiden. Om allt. Vi slogs och vi tjafsade och var extremt taskiga mot varandra. Kommer aldrig glömma när jag, mamma & Elias var hemma hos mammas kompis. Vad kan jag ha vart? Bara några år iallafall. Jag & Elias lekte i garderoben med en lampa som släcktes när man stängde dörren. Vi hade lånat mammas bilnycklar för att leken skulle bli lite mer verklighetstrolig antar jag. Iallafall så "låste" Elias och då gick dörren i baklås. Där satt jag i en solstol i mörkret och sjöng. Jag satt där ett bra tag innan låssmeden kom och släppte ut mig. Jag minns att jag var törstig och ganska rädd. Märkligt att det är sånnahär händelser man kommer ihåg nu i efterhand. Detta var självklart bara en lek. Ingenting Elias gjorde med flit. Han var ju bara liten då.

Vilma då? Ja, vad ska jag skriva om Vimsan. Hon är 4 år yngre än mig. Det sägs att jag inte ville ha henne när hon kom hem från BB. Jag menar, vad skulle jag med henne till?
Iallafall har Vilma alltid varit en ganska normal lillasyster. Vi har bråkat, vi har busat tillsammans och vi har väl är väl som normala syskon antar jag. Om det nu finns något som heter normala syskon. Nu för tiden har skitunge blivit riktigt kaxig och går mig ofta på nerverna. Hon är ganska lat och väldigt lättirriterad vilket kan störa mig ganska mycket. Men hon kommer alltid vara min söta lilla bebis-syster. Jag kommer alltid ställa upp för henne!

jag&vilma - USA, clearwater 2010

Vilma & Elias är ganska lika medan jag är det "svarta fåret" av oss tre. Eller ja, egentligen är ingen av oss speciellt lika. Varken utseéndet eller till sättet. Men vi är syskon och det kommer vi alltid vara.


danciiiiingggg

nu sticker jag och dansar. kommer hem vid halv 8 eller så.
då kör jag hemmafredag med massa bloggning. dag 3 och andra inlägg väntar.
stay tuned.


inte som alla andra. mycket pälsigare


jag måste bara berätta om vad min knäppa katt gjorde imorse.
mitt alarm hade precis ringt för 7 gången och det kändes som att det var dags att gå upp nu. jag känner något som rivs på min fot och det var kjelle som dampa. så jag fortsätter röra på mig för att han ska dampa mer och han fortsätter och jag fortsätter, efter ett tag slutar han dampa och efter typ 15 sekunder tittar jag efter om han har gått där ifrån eller något, nej då ligger han och sover. hur fort kan man somna egentligen? knäpp katt detdär. han hårar ner min säng :(

han har btw blivit sjukt tjock eftersom äta är det enda han gör.
just nu attackerar han mina fingrar när jag skriver. knauskattN

i would catch a grenade for ya

just don't fall in recklessly, headlessly in love with me

nelly - just a dream
robyn - hang with me (acoustic)
bruno mars - grenade
akon - angel

4 låtar som ständigt spelas ur mina hörlurar för tillfället.

EMILY!

du är alltid välkommen tillbaka! 
ellemy kommer alltid att vara ellen&emily även om du bloggar här heller inte! :)


jake gyllenhaal & taylor swift?



såhär skriver starlounge om situationen:
Som Starlounge tidigare rapporterat verkar det som att Jake Gyllenhaal, 32, och Taylor Swift, 20, har funnit varandra. Trots att de bara dejtat i fem veckor har de redan rest runt världen ihop och har hunnit med att besöka Nashville, New York och London. Us Weekly rapporterar nu om hur paret egentligen träffades.
Enligt den amerikanska tidningen ska det ha varit Jake som bett sina anställda att presentera honom för Taylor.

— Jake gillar att Taylor är snäll, lugn och väldigt lätt att umgås med. Dessutom gillar han blondiner, och han tycker att hon är snygg och så har han en grej för sydstatstjejer, säger en källa.

Jake sägs också vara väldigt svag för all bekräftelse han fått från den unga countrystjärnan.

—Taylor avgudar Jake. Hon är väldigt kär och han älskar uppmärksamheten.

Efter att ha spenderat Thanksgiving på olika håll med sina respektive familjer kommer Jake och Taylor snart att ses igen I London, där de kommer att befinna sig på respective promotionturnéer.


lussekatt i lussenatt

det luktar lussebulle i hela huset. ska dratta ner för trappan och kolla om dom är klara nu.

thats when i look at you

det känns som bloggen är mer ellen.se än ellemy, och ellen verkar klara det finfint.
känns som att jag smyger in på någon annans blogg när jag plötsligt får tid
till ett inlägg, detta är nu ellens blogg. meeeeeen som sagt, we might meet again.
kanske skaffar en egen blogg någon dag, who knows, men tills dess, xoxo


dag två - mina föräldrar

Och så var det dags för mina föräldrar att bli grillade!
Jag har, som de flesta, en mamma & en pappa. gifta sedan 15 april 1995 (samma dag som jag döptes).
Mina föräldrar alltså. Mina jobbiga, töntiga, tjatiga, irriterande, störande, retande, underbara föräldrar. Som ger mig möjligheten att resa, bo bra, ge mig mat, pengar & allt annat man behöver för att må bra.

Min pappa som jag bråkar en hel del med. Men också är den personen som är hur snäll som helst, har världens sämsta humor, introducerade the script för mig, den som fixar min dator när den inte vill som jag. den jobbiga pappan och den som alltid sätter mig & mina syskon i första hand.
& mamma som är den som ser till att jag håller ordning på mitt tilltrasslade liv, som går att prata med om allt, den som håller koll på att vardagen inte rasar samman och den som tar hand om oss när vi mår mindre bra.

mina söta föräldrar. hur skulle livet se ut utan föräldrar?


dag ett - om mig

och så var vi igång! här kommer punkt nummer ett:

Att skriva om sig själv är tusen gånger svårare än man tror. Men jag ska göra mitt bästa!
Alla vet redan att jag heter Ellen, är 15 (16 om två månader!!!) och sånt där man kanske borde veta. Jag går på HC som är Löddes första friskola och där trivs jag bra i min lite smått mongo klass. En sak till ni redan visste är att jag är galen i att dansa. Jag dansar 3 gånger i veckan + att jag är med i Zwing it's showgrupp vilket ger mig ytterligare en dansmöjlighet i veckan. Alltså dansar jag 4 gånger i veckan och förhoppningsvis blir det fler till nästa termin. Att gå till dansen är en sorts befrielse från vardagen och alla måsten. Det är sjukt härligt att cykla med Matilda till Zwing it och sen bara höra musiken och inte koncentrera sig på något annat!


thriller - nöjesteatern våren 2008
Annars då? Fler saker om mig själv. Hmm.. Jag är nog en ganska social människa samtidigt som jag älskar att sitta ensam på mitt rum och läsa bloggar. Jag har ingen direkt bästa vän, men självklart har jag några sjukt bra människor jag håller lite extra nära. Bland dom hittar ni Estelle, Erica, Sofia, Emelie & Emily som ofta nämns här på bloggen. Något dom verkligen är värda, att nämnas menar jag! Men vänner är otroligt viktigt för mig! Utan dem fungerar jag inte.
Jag älskar att fotografera och gör det mycket och gärna. Favoritmotiv har jag väl inget. Hästar har alltid varit roligt eftersom att följa med kompisar på tävlingar och agera fotograf är det roligaste som finns. Vackra sommarbilder och Chester är andra saker som är roliga att fota.


soluppgång över åhus hamn - sommar 2010
Jag tror att jag är en glad människa som inte bryr sig så mycket om vad andra tycker. Jag är oerhört rastlös, trivs med att ha saker att göra hela tiden. Nu vet jag att många inte tycker det är aktivt att sitta framför datorn en massa timmar, men har man något att göra framför datorn tycker jag det är ganska aktivt endå. Så länge det håller mig sysselsatt så ;)

Mycket mer har jag inte att säga om mig själv. Dålig på att presentera mig själv kan vi lägga till bland mina mindre bra egenskaper. Likaså att jag är slarvig, envis & rätt lat. Har ett extremt sockerberoende också.


tha lista

för några dagar sedan hittade jag en lista på en blogg. en lista jag skulle vilja göra. en 16 dagars-lista som kan vara bra att göra. när man har bloggtorka. eller idébrist. som jag har ganska ofta.

sen hittade jag en annan lista på sofias blogg. men bestämde mig för att ta lista nr 1. så here we go!

dag ett - om mig
dag två - mina föräldrar
dag tre - mina syskon
dag fyra - i min väska
dag fem - något som upprör mig
dag sex - onödig information om mig
dag sju - vad jag tycker om skolan
dag åtta - hur jag var när jag var liten
dag nio - mina jobb
dag tio - något jag tycker är läskigt
dag elva - detta åt jag idag
dag tolv - min dag
dag tretton - mina drömmar
dag fjorton - något jag saknar
dag femton - varför jag bloggar
dag sexton - ett sommarminne

jag börjar redan ikväll!

jag lägger till lite fler nu, för skojs skull.
dag sjutton - vad jag önskar mig i julklapp
dag arton - ett beroende
dag nitton - det här ångrar jag
dag tjugo - favoritgodis
dag tjugoett - såhär många vänner har jag på facebook 
dag tjugotvå - ett ögonblick
dag tjugotre - en resa 
dag tjugofyra - bilder från förr

alltså, med alla dessa nya. kör jag nu fram till julafton! :D

DECEMBER

bara en månad återstår av 2010. härligt!


RSS 2.0